sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vasta valmistuneita ja tunnustus ;)

Novitan kevät 2012 lehden liivi Novitan Silmusta sekä Kitten mohairista. Puikot 10,0 Painoa 430g. Luulisin, että sellaiset 940 m lankaa tuli yhteensä tähän kulutettua ;) Kuten kuvasta huomaa niin Minni ihastui tähän liiviin.
Rupesi itselleen ihan nukkumapaikkaa siitä tekemään =D
Toinen Novitan liivi eli lehdestä kesä 2012. Alkuperäinen oli neulottu Kelosta minä vaihdoin langan kaksinkertaiseen Rose Mohairiin. Sitä kun varastot on pullollaan. Värinä käytin vaalean harmaata ja lilaa. Painoa tälle 296g eli 562m ja puikot 7,0 Ohjeen mukaisella puikko koolla eli 8,0 olisi tästä tullut minulle aivan liian iso. (joskus näinkin päin)
 Kolmantena valmistuneena on viimeiset KyJyn perus villasukista. Lankana 7Veljestä ja painoa 110g. Puikot 4,0
Eli KyJy 2012 työt 1, 10 ja 13 valmiina. Ja kokonais saldo 11/24 valmista. Jouluun vielä aikaa 15 viikkoa (tulikohan laskettua oikein?)

Tuon joulun läheisyyden takia ajattelin nyt julkaista tuon punaisen Angry Birdin ohjeenkin, vaikka kaikki koeneulojat eivät vielä ole kerenneet sitä neulomaankaan valmiiksi. Sen verran monta pyyntöä olen jo ohjeeseen saanut, joten linkki siihen löytyy tästä sekä tuolta oikealta sivupalkista. Alkuperäistä ohjetta tuli muokattua jonkin verran ja kiitokset jo ohjetta kommentoineille koeneulojille. Lisää kommentteja otan vieläkin innolla vastaan. Seuraavaksi puikoille taitaa päätyä ihan kaiken tempausten sivusta Angry bird pipo. Se pyöri mielessä tätä lintua tehdessä ja nyt kun ilmat kylmenevät alkaa olla jo oikea hetki tehdä itselle pipo talveksi ;)

Sain tämän tunnustuksen Riikalta. Kiitos sinulle. Riikka oli viime kevään Salainen neuleystäväni. Käykää kurkkaamassa hänen ihanaa blogiaan

Tunnustuksen saajan pitäisi sitten toimia seuraavasti:

                         TUNNUSTUKSEN SÄÄNNÖT

 1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, jolta sen sait
 2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä
 3. Kopioi Post it-lapun kuva ja liitä blogiisi
 4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu Post it-lapulla ja toivo,että lempibloggaajasi lähettävät sen  eteenpäin.


Aika monessa blogissa tämä on jo ollut, joten jaan tämän nyt hieman laiskasti eteenpäin: kaikille lukijoilleni. Minusta vain on vaikeaa valita vain muutamaa ihanaa blogia. Niitä kun on niin valtavat määrät ;)

Rauhallista sunnuntain jatkoa ja hyvää tulevaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kivoja liivejä ja kauniit sukat!

    VastaaPoista
  2. Oletpa sinä ollut ahkerana ja ihania neuleita olet tehnyt. Sinullahan on nimpparit kohta puoliin. Siihen saakka lämpöinen halaus sinulle.

    T. Sny

    VastaaPoista