sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Mihin tuo aika lentää?

Loma oli ja loma meni. Huomenna alkaa taas arjenaherrus. Mitä on tullut tehtyä? Alkuviikosta oli melko kaunis sää ja silloin tuli lenkkeiltyä Roosan kanssa. Tuo silkkitassu vain ei suostu lenkkeilemään sateessa tai muuten märässä kelissä, joten loppuviikkoa kohden jäi tuo koiran ulkoilutus vähemmälle. Mutta käveltyä on tullut ilman koiraakin. =)

Suurimman osan ajasta taisin viettää tabletti sylissä ja neuloen tai virkaten. Eli aika erinomainen loma.

Valmista tuli tämän verran:
Pandalapaset (löytyy Ravelrystä ihan tuolla nimellä) niin ihanat! Ei kaikkein kauneinta käsialaa, mutta kyllä se käytössä tasaantuu. Tiedän tekeväni tiukkaa kirjoneuletta ja siksi ajattelin tehdä nämä 7Veljestä langasta ohjeen Nalle langan sijaan. No niistähän tuli sitten Emmalle liian suuret, mutta minulle sopivat. Se mistä olen kaikkein onnellisin näiden kanssa on se, että todellakin tein kirjoneuletta, joka on minulla mieletön mörkö. =) Lankaa kului 117g. Toiset on jo puikoilla nyt sitten sitä Nallea ja viimein tulossa Emmalle ;)
Seuraavana vauvanpeitto, joka on tehty tuon jämälankapeiton ohjeella ja reunassa ainaoikein reunus. Lankana 7Veljestä (sininen) ja nalle (harmaa) painoa 269g.
Frangiflutti huivi Fabelista, painoa 97g.
Keskeneräisistä haluaisin jakaa tämän =) CAL 2015 Yarnspirationin ja Chrochet Crowdin mysteri peitto. tulossa 20 palaa. aloitettiin yksivärisestä isoäidin neliöstä ja siihen päälle virkattiin X =) Tiistaisin ilmestyy uusi vihje. Saa nähdä mitä seuraavaksi tulee. Jos kiinnostuit niin ohjeisiin pääsee tästä. Itse teen tätä Isoveljestä.

Tätä katsoessa huokailen, että onneksi olemme muutakin tehnyt kuin vain istuneet ja olleet.

Keskiviikkona kävimme Helsingissä vanhempieni kanssa elokuvissa ja ulkona syömässä. Tytöt halusivat nähdä Big Hero 6 elokuvan, joka olikin ihan hauska. Kiitos seurasta ja mahtavasta päivästä äiti ja isä =)

Perjantaina tytöt olivat vanhemmillani, kun itse kävin kahvilla Helsingissä tapaamassa ystävääni, joka on muuttamassa Saksaan. Hänen kohta 4kk vanha poikansa sai tuon vauvanpeiton. Suloinen vesseli tuo poika.

Ja aivan juuri olemme lähdössä HopLopiin. Tytöt pääsevät purkamaan vielä viimeiset energiansa ystäviensä kanssa, kun minä istun kahvion puolella siskoni ja hyvän ystäväni kanssa parantamassa maailmaa. Minä tietenkin neulon samalla villatakkia. Voiko sunnuntaita paremmin viettää?

Illan yritän sitten viettää miettien mitä vielä pitäisi aloittaa. Facen Löysäpipoisten Jyju projektissa on minulla 8 työtä valmiina, 5 kesken (jämälankapeitto, CAL 2015, villatakki, Seili-huivi ja pandalapaset) ja vielä pitäisi keksiä 7 aloitusta. Onneksi on huhtikuun loppuun aikaa aloittaa töitä, mutta pitänee tehdä vielä jotain valmiiksi, jotta pystyy ajattelemaan mitä sattuisi vielä tarvitsemaan. Ihmeellistä, sillä yleensä pää on täynnä toitä, joita haluaisi tehdä. Nyt taas ei tiedä mitä haluaisi. ;)

Mutta sen suuremmitta puheitta, erittäin hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Oi mitä ihanuuksia, nuo lapaset on söpöt, ja ihana pyöreä peitto.
    Olen tutkaillu tuota mysteeripeiton tekoa, mutta jätin nyt itse väliin, mutta mukava nähdä millainen se on valmiina.

    VastaaPoista
  2. Olet ollut ahkerana. Ihanat nuo lapaset.

    VastaaPoista