sunnuntai 7. elokuuta 2016

Näin se kesä menee menojaan

Taas se aika lentää. Juurihan tytöillä alkoi kesäloma ja nyt ollaan siinä pisteessä, että koulu alkaa ensi viikolla. Kesälomani jatkuu vielä ensi viikon, joten toivottavasti kesäiset säät löytyisi vielä jostain. 
Tähän kesään on kuulunut jo mökkeilyä, esikoisen rippileiri, jonka aikana kävin nuorimmaisen kanssa Tallinnassa. Ja ihme, selvisin vain viidellä kerällä lankaa 😊 enkä vieläkään ole käynyt Karnaluksissa 😳
Ja tietenkin vietimme myös esikoisen rippijuhlat. 
Pari viikkoa sitten olin tyttöjen kanssa Kolmårdenissa. Mielettömän ihana reissu. Tytöt haluavat uusia matkan ensi kesänä, joten tuo kertoo jo paljon. Matkapojat ansaitsevat suuret kiitokset mahtavasti toteutetusta matkasta. Kaiken kruunasi aivan mielettömän mukava bussikuski, joka huolehti koko porukasta. 
(Omakuva 😂)
Käsitöitä on tullut tehtyä hävyttömän vähän. 
Kolme paria Midsummer socks mallilla. Hieman ohjetta isommassa koossa. Yksi huivi josta kuva on jossain... 😉
Kaivoin vanhoja lankavarastoja ja yritän saada niitä vähennettyä. Siitä tuo aivan ensimmäinen kuva, jossa Novitan Säde sekä Rose langoista on tulossa isoja isoäidin neliöitä. Saisikohan niistä koottua itselle villatakin? 
Roosa palasi mökiltä eilen. Nyt minua seurataan ja vahditaan taas herkeämättä. 
Minni osaa rentoutua. 
Ja varata itselleen sohvan parhaan paikan. 
Syy tuohon käsityö katoon on ollut innostukseni Pokémon Go peliin. Illat on mennyt lähiseuduilta Pokemoneja metsästäen. Tytöt ihmettelevät minun innostustani asiaan, mutta viimeinkin löytyi hauska tapa lähteä ulkoilemaan. 
Mutta ei hätää, ensi viikolla alkaa koulu ja toivottavasti loppuviikosta olisi edes yksi päivä, jolloin on kaunis ilma niin voisi käydä Helsingissä jahtaamassa Pokemoneja ja katsastaa pääkaupungin käsityöliikkeet 😉 Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 
Hyvää sunnuntain jatkoa. 

2 kommenttia:

  1. Kesään on kuulunut teillä paljon:) Kaikki mikä saa liikkeelle on hyväksi, vaikken olekaan tuohon peliin päässyt sisään...

    VastaaPoista
  2. Kaikkea kivaa on kesääsi kuulunut ja vielä on kesää jäljellä.

    VastaaPoista