tiistai 13. marraskuuta 2012

Marraskuun SNY paketti

Voi mikä ihanan pehmoinen paketti saapui tänne minua ilahduttamaan :) Lämmin kiitos sinulle rakas SNY:ni.

Paketissa oli kaksi kerää schoeller+stahlin Elfin color lankaa, jostain syystä tuo lanka oikein huutaa päästä hihattimeksi... On se kumma, kun jotkut langat vain tietävät jo saapuessaan miksi haluavat "isona" =) paketissa oli myös mangolian tuoksuisia tuikkuja, sydän pöytäliinan painoja; nämä ovan kyllä niin suloisia, että taitavat päätyä ikkunaan roikkumaan, Pandan Sydän marmeladi konvehteja (nämä ovat aivan parhaimmuutta) sekä ihana kortti. Vielä kerran kiitos sinulle.

Töitä on tullut valmiiksi muutama tiskirätti ja yhdet villasukat ovat päättelyä vailla. Toista paria on ensimmäinen valmistumassa. Tuolle puolisolle pitää tehdä syntymäpäivälahjaksi villasukat, koska hän on kyllä lähes yhtä kova villasukan kuluttaja kuin minä.

Olen aivan ihmeissäni valtavasta osanottajamäärästä tuolla arvonnassani, jos et ole jo ilmoittautunut sinne niin kelaa alaspäin ja käy ilmoittautumassa edelliseen postaukseen :)

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Älä yhtään ihmettele arvontasi suosiota. Monihan tuollaisen lankavuoren ottaisi.

  VastaaPoista
 2. Vieläkin harmittaa että en kerinny osallistua sny vaihtoon..jospa seuraavalla kerralla :)

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin olet saanut!
  Tuo lanka on aivan ihanaa neulottavaa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva lukea, kun kommentoit lähettämiäni paketteja ja mukava, kun ovat olleet mieluisia. Nyt eikun Joulupakettia odottelemaan...

  T. snyysi

  VastaaPoista