lauantai 20. heinäkuuta 2013

Metsään meni

Oli tosi suuret suunnitelmat kesälomaksi, mutta metsään meni.

Ensimmäisen viikon olimme mökillä, toisen viikon teimme vierailuja ja tytöt halusivat HopLopiin, mutta kolmannesta viikosta alkoi sitten se alamäki...

Mökkireissulla minulta lähti nastahammas irti ja sain tuolle kolmannenviikon tiistaille ajan hammaslääkäriin. Mitää ei ollut enää tehtävissä ja nastahampaan juuri oli vedettävä pois. Homma ei sujunut ihan niin hienosti, kuin olisin toivonut. Ja kaikki päättyi penisiliini kuuriin.  Eli kaksi viimeistä viikkoa lomaa kului särkylääkkeitä syöden ja nukkuen. No aina ei voi voittaa ja harvoin tulee edes toiseksi.

Nyt on vointi jo parempi ja jotain on jo saatu aikaiseksikin, mutta heinäkuun loppuun mennessä ei ole pienintäkään toivoa saada kaikkia KYHäilyjä valmiiksi. Hädin tuskin kun olen saanut nuo KyJy aloitukset tehtyä, mutta kaikki on nyt kuitenkin aloitettu:
1# Amgurumeja tässä jo ensimmäinen valmiina, mutta ainakin 4 muuta on suunnitteilla tähän osioon.
 2-8# huiveja. Osa on ihan ohjeesta ja pari on ihan perus juttua omasta päästä. Ei mitään kummempaa, mutta ajatus oli saada vain talvitakin alle jotain kaulaan kiedottavaa. Yksi huiveista ei päässyt kuvaan asti, mutta kuvataan se sitten myöhemmin. Jos aikaa riittää niin tuo oikean yläkulman kirjava menee vielä vaihtoon, sillä kirjava lanka ja pitsikuvio eivät oikein anna parast kuvaa mallista.
9-10# Paita ja liivi
11-12# Happypotamus.
13# Bolero
14-16# Kahdet lapaset ja irtohihat
17# Vauvan peitto. Lankana Novitan Tivoli painoa 222g. Ihan perus peitto, kulmasta kulmaan neulottu. Eli ensimmäinen valmistunut. Tällä olikin kiire, sillä tulevan kummityttöni sai tämän ensivierailullamme katsomaan tätä suvun uutta prinsessaa.
18# Virkattu liivi. Malli tässä on sama kuin tuo numero 10 punainen liivi, muttä tämän tein mustasta samettilangasta. Eli tästä tuli aika paljon isompi kuin tuo mallin liivi, sillä tämä tuli tehtyö koululla 5 ja mallin mukainen tulee koukulla 3,5. Saa nahdä kuinka erinäköinen tuosta punaisesta tulee. Eli lankana puuvilla samettilankaa ja painoa tälle 414 g.

19# Toppi neuloen Novitan Tenneseestä

20# pöllöjä neuloen ja virkaten.

Näistä kahdessta viimeisestä sekä yhdestä huivinaloituksesta puuttuu kuvat, mutta laitetaan kuvaa sitten myöhemmin, kun saan nuo puuttuvat kaivettua tuolta laatikon pohjalta, minne olen kaikki aloitukset säilönyt. =)

Nyt nuo keskeneräiset vain joutuvat jäähylle ja yritän tehdä mahdollisimman monta KYHäilyä valmiiksi ennen määräaikaa. Ongelma tulee siitä, että käytin langan yleisen sarjan viimeisestä keskeneräisestä (mikälie virkattu peitto barbien, nuken, vauvan) tuohon neulottuun vauvanpeittoon, kun ve virkattu versio vain oli jotenkin tosi tyhmän tuntuinen. No jospa loppu langat riittäisivät vaikka nukenpeittoon asti niin saisi edes yleisen sarjan työt tehtyä.

Sukkia on valmistunut edellisten lisäksi neljä paria, mutta ne ovat vielä päättelemättä, joten niistä sitten paremmin, kunhan ne on aivan valmiina.

Maanantaina olisi taas työviikko aluillaan ja saa nähdä onko lomailtu niin hyvin , että kaikki salasanat ovat unohtuneet. Se olisi ainakin hyvin vietetyn loman merkki. Nyt kuitenkin viikonlopun viettoon. Uunissa paistuu korvapuusteja, joita Emma halusi ihan itse leipoa. Hyvän näköisiä niistä on tulossa ja tuoksu on niin mahtava, että vesi nousee kielelle. Huomenna pitää yrittää herätä ajoissa, jotta ei maanantain herätys olisi ihan toivotonta. Onneksi on liukuva työaika, joten pieni aamu-unisuus ei niin haittaa heti loman jälkeen.

Erittäin hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. No mutta paljonhan olet kuitenkin saanut valmiiksi, vaikka suunnitelmat ei toteutuneetkaan :) Minä pääsin eilen vasta kaupunkiin - arvaa harmittiko, kun alelankojen kohdalla oli pelkät tyhjät hyllyt :( (Toisaalta taas hyvä, lankahamsterilla kun kyllä lankaa riittää.) t. Eija

    VastaaPoista