keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Heinäkuun loppu

Tähänkö se kesä loppui??? No toivottavasti ei. Ainoastaan KYHäilyt loppui, mutta KyJy jatkuu.

KyJyssä on valmistunut Yoshi Toadeten kaveriksi


KYH päätös osaltani: yleisestä sarjasta kaikki työt tulivat valmiiksi.
Tämä oli se viimeinen keskeneräinen ja tämän tein niin isoksi, kuin lankaa riitti. Tässä on kaikki jämät sitä Novitan Tivoli lankaa, joka taisi olla jokin sesonkin lanka, sillä enpä sitten löytänyt tätä enempää. No ei vauvan peittoa, mutta vauva-nuken peitto.
Sukka-KYH:ssä tuli yhteensä 13 paria sukkia valmiiksi. Tässä on loput 8 paria. Ruskeat ovat Jussi-lankaa ja tummemman siniset ovat Kotikulta sukkalankaa. Loput 7Veljestä. Painoa näille viimeisille valmistuneille KYhäilyille tuli 798 g
Viikonloppuna olimme taas mökillä pitkästä aikaa. Se on kumma, kuinka viikonloppu mökillä vastaa vähintään viikon lomaa kotona. Töissä olen ollut jo puolitoista viikkoa ja kyllä sitä "lomaa" taas tarvittiinkin.
Ja jotta elukat eivät riitaantuisi niin tässä vielä Minni-kuva. Näyttääkö neiti ihan siltä nukkuessaan, että unessa seikkailee ainakin näääääiiiiiinnnn iso hiiri??? Taisi tulla saalista. Sen verran tyytyväinen ilme sillä on =)

No nyt KYHäilyt on tältä vuodelta kyhäilty ja seuraavaksi KyJy.n pariin. Tässä tuli vielä viime hetken muutos yhteen työhön, kun uusi Novitan lehti ilmestyi. Huivi kuitenkin säilyy huivina, mutta ihastuin niin uuden lehden virkattuun huiviin. Tänään piti jo tilipäivän kunniaksi käydä ostamaan lankaa ja eiköhän se vielä saada alkuunkin. =) Eli tämän päivän lankasaldon plus osuus oli tasan kilo lankaa. Tuli näet ostettua myös hieman Miamia, kun niistä tulee niin kivoja amigurumeita ;)

Hyvää viikon jatkoa!

3 kommenttia:

  1. Wau! Hatunnoston arvoinen suoritus :)

    VastaaPoista
  2. Ihania käsitöitä olet saanut valmiiksi! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa, voitit Virkkuut ulos arvonnassa kassin, joka on vielä hieman kesken....mutta kun valmistuu, niin laitan heti tulemaan. Ilmoittele amanvirkkaus(at)yahoo.com, jos haluat kassin.

    VastaaPoista