tiistai 1. huhtikuuta 2014

Maaliskuun valmistunut

Viime viikonloppu piti sujua ihanasti Kansalaisopistolla frivolitépitsiä tehden. Lauantai onnistuikin melko hyvin. Viime syksynä opittu kävyllä pitsintekotaito sai nyt seurakseen neulalla tehtävän käpypitsin. Ensin valmistui tuo keltainen harjoitelma ja punaiset korvakorut. Kaikki päättelyä vaille valmista ja korvakoruihin pitäisi vielä hankkia koukut ja tärkätä.

Sunnuntain vietinkin sitten peiton alla kuumeessa ja kaikkea muuta kuin pitsiä tehden eli nukkuen. Kevätflunssa vei sittenkin voiton. Onneksi kurssi jatkuu vielä ensi sunnuntaina, joten nyt pitää tsempata "kotiläksyjen" osalta.

Maaliskuun valmistuneeksi tuli tämä torkkupeitto Emmalle.
Koko sopivasti tyttöselle ja hieman kasvuvaraakin. Lankana Viking Balder, koukku kokoa 10. Keskiosa pylväsverkkoa ja reunassa viuhka. Helppo ja nopea, jotta neiti vihdoinkin sai sen peiton, mitä hän on toivonut jo pidemmän aikaa. Lankaa kului 1092g.
Uusi aloitus on tässä. 7Veljestä langasta miesten villapaita. Laiskana pitää etu- ja takakappaleet tehdä yhdellä kertaa, jotta säästyy mahdollisimman vähillä yhteenompelemisella. Nyt kaivataan tähän inspiraatiota, jotta se valmistuu mahdollisimman pian.
Tämä useamman tulevan kuukauden torkkupeitto-projekti on saanut taas muutaman kerroksen lisää :)

Erittäin hyvää huhtikuun alkua ja hyvää Aprillipäivää, vaikka en tähän mitään huijausta kehittänytkään =D

2 kommenttia:

  1. Monta kaunista työtä laitoitkin näytille, tykkään torkkupeitoista valmiista ja tulevasta ja nuo pienet pitsikukathan sopii hyvin koruiksi:)
    Oikein mukavaa huhtikuuta

    VastaaPoista