sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Minnin hyväksymä villapaita

Miesten villapaita Novitan 7Veljestä langasta valmistui pääsiäisenä. Millään en saanut sitä kuvattua ilman Minniä. Lankaa kului aivan vähän yli 800 g
No kaipa tämä on sitten Minnin hyväksymä villapaita =) Ylemmässä kuvassa oikeammat värit.

Päättelyä vaille valmiina on yksi toppi ja muutama muu työ, ne on tarkoitettu ihan itselle. Mutta mistä saisi inspiraation siihen päättelyyn??? Kunhan tuon topin saan pääteltyä niin huhtikuussa kuluu yli kilo lankaa. En hirveästi ole punninnut töitäni nyt vähään aikaan, mutta yritys olisi tuo kilon ylitys vähintään kuutena kuukautena tänä vuonna =)

Facessa on pyörinyt ihan iltapäivälehdissäkin mainittu arkikuvahaaste. Sain haasteen ystävältäni ja mietin hetken, että mitäköhän kuvaisin arjestani sellaista, jota en sinne kuvais muutenkin. No tässä teidänkin iloksenne minun arkikuviani:
Näissä vietän kotioloissa mahdollisimman paljon aikaa. Tuo alin on uusin ostos tuonne takapihalle. Niissä valkoisissa muovituoleissa kun on mahdottoman epämiellyttävää istua. Eli tämänhetkisen elämäni kolme tuolia, joissa harrastan käsitöitä. Tuossa ylhäällä vasemmalla olevassa tuolissa on nyt se päättelemistä vaille oleva toppi vielä keskeneräisenä, mutta yritän saada sen viimeistään Vappuna pääteltyä.
Niin, kuten tässä lukeekin on kuvassa lemmikkini. Kyllä, meillä koira saa olla sohvalla ja kissa sängyllä (ja usein myös toistekin päin). Ja nuo pahuksen murkut... Joka keväinen riesa, joista onneksi pääsee eroon ilmojen lämmetessä. Olen nyt kokeillut suhtautua niihin "lemmikkeinä" tänä vuonna, mutta yritän olla ruokkimatta niitä, mahdollisuuksien mukaan ;)
Auringonnousun metsästystä Roosan kanssa. Tänä aamuna myöhästyin sen 5 minuuttia upeasta taivaanrannasta. Näin käy, kun torkuttaa liikaa eli myöhästyy parhaimmasta kuvaushetkistä.
Tässä eilisen ensimmäinen kuva. Alkoi hieman kiusaamaan, kun iltapäivälehdissä valitettiin realistisuuden puutetta arkikuvahaasteen kuvissa. Kuvassa olohuoneellisen verran realismia. Lauantaina kun oli siivouspäivä niin sitten laitettiin ennen/jälkeen kuvat. Tässä kollaasissa vain ei erotu tuolta matolta kynänterottimen purut, jotka tuo vanhempi neiti oli levittänyt pitkin lattiaa "No kun mä piirsin!" ja minimaalinen paperin silppu, jota nuorempi neiti oli leikannut, kun hän halusi olla Frozen elokuvan Elsa ja heitellä "lumihiutaleita" tanssiessaan. Ja tietenkin elefantin kokoiset villakoirat nurkista. Ja täytyy tunnustaa, että olin kerennyt viemään jo kaksi laatikollista neitien leluja heidän huoneisiinsa ennenkuin tajusin, että tämähän olisi hyvä arkikuvahaasteen aihe.
No tässä jälkeen kuva. =) Tämän päiväinen ja viimeinen kuva oli kuva tytöistä leikkimässä kahdestaan ihan rauhassa, mutta koska olen jo blogin alussa päättänyt, että tänne ei tyttöjen kuvia laiteta (ja Faceenkin vain kavereiden nähtäväksi ja tyttöjen luvalla) niin laitan teille viimeiseksi kuvaksi maiseman eilisestä taivaasta.
Taivastaidetta.

Rauhallista Veteraanienpäivää ja hyvää huhtikuun loppua kaikille!

1 kommentti: