torstai 1. toukokuuta 2014

Sateinen Vappu

Tulihan se pitkään odotettu sade. Vaikka allergiaa ei virallisesti olekaan kenelläkään perheessämme on silti silmiä kirveltänyt, nenä vuotanut ja yskittänyt kaikkia. Jospa tähän saataisiin nyt helpotusta. Ainoa täällä, joka on masentunut sateesta on Roosa. Reppana tahtoisi lenkille ulos, mutta kun ovesta päästään ulos pistää "silkkitassu"-koiramme nelitassujarrutuksen. Kun tassut kastuu ;)
Tänään käytiin Tikkurilan Vapputorilla. Enpä ostanut itselleni mitään, mutta tytöt kantoivat sitäkin enemmän tavaraa kotiin.
Valmiiksi tuli viimein myös tämä puuvillaneule Schachenmayrin Cotton Time langasta. Se edellinen yritys tästä langasta boleroksi päättyi purkuun, mutta tähän paitaan olen tyytyväinen. Malli uusimmasta Novitan lehdestä. Huhtikuun langankulutukseksi tuli 1212 g =)
Viikon ilo löytyy työpaikan seinustalta. Sanomme näitä puita korsite kirsikoiksi, mutta eiköhän niillä joku virallinenkin nimi ole. Puut aloittivat kukkimistaan juuri alkuviikosta. Saa nähdä kukkivatko enää huomenna tämän päiväisen sateen jälkeen.
Iltaruskoa parin päivän takaa vielä silmäniloksi =)

60000 sivunnäytön raja häämöttää uhkaavasti, kiitos teille, kun täällä jaksatte käydä. Nyt lupaan ja vannon, että käyn varastojani viikonloppuna läpi ja kehitän viimeistään Äitienpäiväksi arvonnan tuon kävijämäärän kunniaksi.


Hauskaa toukokuuta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kaunis neulepusero! Lähetä se sade tännekin, olisi tervetullut, ettei tarvitsisi aina pitää kaihtimia kiinni. :) Ja tekisi hyvää tukkoisille nenille.

    VastaaPoista
  2. Kirsikankukat on kauniita. 6 000 on näköjään täyttynyt aikoja sitten :)

    VastaaPoista