sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Ei tullut kauppakassia, tuli kevätkassi.


Se alkoi ihan tavallisesta keittiönpöydän raivauksesta. Seuraavana aamuna kuului pöydän nurkalta: "Muista mitä lupasit"
Yksinäinen koepala halusi kassiksi. Väitti, että tehtyäni sen olin luvannut tehdä siitä kassin. Muistelin sanoneeni, että jos näitä tekisi lisää voisi niistä tulla vaikka kesäkassi. Tiuskasin koepalalle, että jos et lopeta häiritsemistä voin ommella sen kauppakassin kylkeen, sitäkö se tahtoisi? Nyt minun pitäisi valitettavasti siivota.

Koepala vastasi, että lupaisi hajota kauppakassissa ja nyt ompelemaan, sinähän vihaat siivoamista.

Ajattelin, että onpa näsäviisas koepalaksi, mutta pääsisin varmasti vähemmällä kun ompelisin jokun retaleen tuolle suupaltille.
Vähän A4 paperin muokkausta ja muutama suora kaitale. Kovikekangasta ja ompelukone hyrräämään.

Kun sain kassin valmiiksi ja koepalan ommeltua siihen huusi koko kassi vielä jotain. Ihan kivaltahan tämä jo näyttää ja ihan oikeasti pitäisi jo mennä. Kassi sanoi: "Mitäs jos tekisit kerrankin heti sellaisen, kun haluat. Ei nuo loput hommat mihinkään karkaa.".

Tulin siihen tulokseen, että tottahan tuo puhui ja jospa se lopettaisi huutelun, kun olisi todellakin valmis. Siispä tein vielä kulmiin koepalalle kaverit.  :)

Jotakin muutakin on tullut valmiiksi. Pääsiäiskorit tytöille. Valitettavasti vain muistin kuvauksen vasta sen jälkeen, kun tytöt olivat jo löytäneet piilotetut herkut ja syöneet melkein kaiken.
Minni-neitikin halusi päästä Pääsiäis-kuvaan jokaisessa otetussa kuvassa oli neidistä ainakin hännänpää mukana. Tässä kaikista edustavin ;)

Rauhallista Pääsiäistä kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihanin kevätkassi ikinä.
  Ihanaa Pääsiäisen Jatkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kaunis, tyylikäs, ihana laukku! Hyvää pääisäistä!

  VastaaPoista
 3. Hykerryttävää ja nautinnollista lukemista.

  VastaaPoista
 4. Hykerryttävää lukemista. Melkonen suupaltti Se lappu olikin.

  VastaaPoista