lauantai 3. marraskuuta 2012

Lahjottu

Ystäväni nypläysryhmästä kävi Karnaluksissa ja minäpä olin niin onnellisessa asemassa, että sain tuliaisia =D. Kaksi kerää Austermannin tumman lilaa Merino Lace lankaa sekä saman verran Regian silk color lankaa ja silmukkamerkkejä. Lilasta tulee huivi (onkohan se enää kenellekään yllätys) mutta mietin raaskiiko tuota Regiaa laittaa sukkiin, kuten vyötteen kuvassa, jospa siitä tekisi tuubihuivin... Kiitos vielä kerran Johanna!
Tässä seuraavat lahjukset, kahdeksan kerää Isoveljeä. Kiitos Satu! Näistä saattaa tulla liivi, hihatin tai sitten jotain ihan muuta. Jotenkin tämä väri vain sopisi hyvin viime SNY paketissa saamaani Rumba lankaan. =)
Menin sitten itsekin shoppailemaan. Elämäni ensimmäinen kerä Noroa ja Dropsin Lace lankaa (70% BabyAlpakkaa ja 30% Mulberry silkkiä). Tuo harmaa Lace oikein huutaa päästä puikoille ja valmistumaan pitsihuiviksi. Nyt vain mallia etsimään.

Tämä langan hamstraaminen on saatava loppumaan. Tulin siihen tulokseen, että ensi vuoden vaihteessa on tehtävä jonkinlainen lupaus asian korjaamiseksi. Suunnitelmissa olisi lupaus, jonka mukaan lankaa saa ostaa, mutta sitä on kulutettava vähintään saman verran. Jos tämän vuoden langankulutus on nyt jo melkein 6 kiloa niin kyllähän sitä lankaa saa tulla taloon jonkin verran kuitenkin =) Tässä lupauksessa olisi myös sekin puoli, että ne taloon tulevat langat pitää myös kirjata ylös. Nyt ne on ollut vain niin helppoa kätkeä ne tulleet langat odottamaan käyttöä laatikoihin ja kaappiin :) 

Kiitos kaikille viime postaukseen kommentoineille, jotenkin hepotti tieto, että en ole ainoa jolla KyJy ei valmistu ajoissa. Se mitä olen nyt tehnyt on tiskikukkasia. Laiskana päättelijänä olen vain saanut nyt puolivalmista aikaiseksi, sillä viidestä on jo neulottu osuus valmiina, mutta päättely ja ripustuslenkki vielä puuttuu. Vain yhden tein valmiiksi asti, jotta pääsin kokeilemaan langan rätiksi soveltuvuutta.

Nyt on aika rauhoittua ja laittaa kynttilät palamaan.

Rauhallista viikonloppua kaikille.
3 kommenttia:

  1. Regia silkistä tulee aivan ihania lapasia! Kestävät pesua ja pitoa.

    VastaaPoista
  2. joo joo ei siitä lankalakosta mitään tule kuitenkaan. Itse lohduttaudun sillä, että jos tulee maailmaloppu tai vastaava ja sähkö loppuu, niin minulla on riittävästi villaa, että saan villahousuja koko tuttavapiirille... kesällä vein muuten "turhat" langat naapurin mummolle, joka kutoo niistä tilkkupeittoja johonkin katastrofihommiin.

    VastaaPoista
  3. Minulla on Regia silkistä sukat unisukkina. Ihanan tuntuiset paljaissa jaloissa ja ovat kestäneet nyppyyntymättä pesua ja käyttöä jo alkukesästä saakka. :)

    VastaaPoista