sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ensimmäinen joululahja, valmis!

Juhannuksena aloitettu ja tänään viimeinen langanpää päätelty. Tai siis oikeastaan ainoa, kun langan vaihtokohdat sujui solmulla ja langan päät tuli virkattua mukaan ;)

Isoäidin suorkaide virkattuna spiraalina. =) Oli hauskaa, kun ei tarvitse kerroksen vaihtumisesta välittää. Lankana kaikki kaapeista löytyneet punertavat Nalle ja 7Veljestä ja vastaavan paksuiset lahgat. Koko 195*139 cm painoa tälle tuli 1,8kg. Tämä päätyy joululahjaksi.

Etsin nurkissa pyörineet päättelyä vaille olevat työt ja ajattelin päätellä samalla ne kaikki.
Tässä hihatin ½ pitkillä hihoilla. Lankana Austemanin alpakka/villa Caleido ihanan pehmeä. Nyt pitäisi vielä tehdä yhteensopivat irtohihat lämmitäämään ranteita =) Lankaa kuluui 319 g
Huivi Norosta perus aina oikeaa ja lisäykset toiseen reunaan. Langan menekki 51 g eli yksi kerä.

Stepistä kaulurit tytöille. Tummempi on oikeasti tumma lila, ei viininpunainen ja lankaa kului 72 g Pinkki painoi 97 g.
Sekä vielä kirjavat sukat 7Veljeksestä ja hattu talvea varten Novitan Softystä. Nyt en muista tuon hatun nimeä, Mutta mahdottoman nopea ja helppo neulottava. Ainoastaan päättely kesti taas luvattoman pitkään. Sukant painoivat 116 g ja hattu 76 g.

Nyt kun sai tuon Juhannuksena aloitetun peiton valmiiksi niin jospa alkaisi muitakin ihan oikeastai keskeneräisiä valmistumaan. näitä päättelemättömiä kun en laske keskeneräisiksi vain laiskuuttani valmistumistaan odottaviksi... Tai jotain sinne päin :)

Erittäin hyvää sunnuntain jatkoa.
T: Pirjo

2 kommenttia:

  1. Päätteleminen on todella ikävää hommaa,sitä aina siirtää ja siirtää, mutta noin urakalla se sujuu, ihanan iloisen peiton, kauniin nutun, myssyn ja sukat saitkin pääteltyä. :)

    VastaaPoista
  2. Inhoan päättelyä, olenkin nyt yrittänyt tehdä sen samantien kun saan työn valmiiksi, välillä se toimii, joskus ei =) Itse en ole saanut vielä yhtään joululahjaa tehtyä, aloitettua edes mutta toisaalta lahjojen saajia on sen verran vähän että en ole (vielä) paniikissa...

    VastaaPoista