sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kaikkea pientä

Sateisissa viikonlopuissa on se hyvä puoli, että tulee tehtyä kaikkea pientä, mitä kauniilla säällä ei viitsi tehdä. 

Mutta usein pienestä tulee ketjureaktio. Esimerkiksi veneen pressun korjaaminen. Yksi ainoa revennyt sauma ja mitä se tarkoittaa. 

Pitää siivota keittiön pöytä, jotta pressun mahtuu ompelemaan. (Ainoa tarpeeksi iso pöytä siihen työhön.) Keittiön pöydällä on tomaatin ja kurkun taimet odottamassa hetkeä, että ne uskaltaisi viedä kasvihuoneeseen, mutta ei ole vielä multaa ostettuna. 

Muistin minikasvihuonen, jonka vuosia sitten ostin odottamaan sitä, että saisimme tehtyä tason kellarin ikkunan eteen taimien kasvatusta varten. (Juu, ei vieläkään ole tasoa kellarissa😉) Eli piti koota minikasvihuone, jonka vein isoon kasvihuoneeseen ja siirsin taimet ruukuissaan sinne. 

Hain ompelukoneen, muistin, että veljeni pyysi paikkaamaan hänen parit farkkunsa ja äiti tekemään Lego-alustan lastenlasten leikkejä varten ja ajattelin hoitaa tuon homman tässä välissä.

Eilinen jatkui samaan malliin. Kun mieleen tuli yhtä ja toista mitä pitäisi tehdä ja kaikkea pientä mitä piti saada valmiiksi ennenkuin pääsi sitä alkuperäistä tekemään. 😄

Aloin myös virkkaamaan keittiöön käsipyyhkeitä. Tuntui, että vanhat froteiset eivät enää olleet sellaisia, joita keittiössäni haluaisin katsella. 

Bambulankaa ja isoäidinneliö. 

Niin ja se veneen pressu... Tuon keittiön pöydän saa kyllä nyt siivota uudestaan, jotta mahdun pressun korjaamaan, mutta sitä ennen pitää vielä... 😉
 

1 kommentti: