tiistai 31. toukokuuta 2011

Ehkä se kesä tuleekin =)

Sitä ollaan jo niin kesälomaan lähtökuopissa enää huominen työpäivä ja sitten neljä ja puoli viikkoa pelkkää lomaa??? No ei ihan pelkkää lomaa kuitenkaan KYH alkaa huomenna ja sitä varten tuli eilen surffattua netissä ohjeita. Mistä kumman syystä tuli kuitenkin printattua sellaisia ihanuuksia, mihin ei aika millään ilveellä riitä?

Pitänee vain pysyä viikko sitten laaditussa suunnitelmassa ja aloittaa kaikki isommat heti alussa niin on niille enemmän aikaa valmistua.

Tänään oli kauan odotettu tilipäivä, joten tämä äityli piti lupauksensa ja kävi kangaskaupassa ostamassa innokkaalle ekaluokkalaiselleni 6 metriä vohvelikangasta. Neiti kun oli koulussa innostunut asiasta ja kinunnut jo miltei kuukauden kankaita. No sitten se kuuluisa mopo karkasi käsistä ja tuli ostettua metrin jokaista väriä. Taitaa puoli sukua saada pyyhkeitä ensi jouluna lahjaksi ;)

Hyvää toukokuun viimeistä päivää =)

1 kommentti:

  1. Mitä WIPeihin tulee, mulla on Excel - taulukko. Se kummasti auttaa pysymään ajan tasalla siitä, missä ollaan menossa kyseessä kulloinkin olevan projektin kohdalla.

    VastaaPoista