sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Valmistautumista

Se on ollut siivousta ja siivousta koko viikonloppu. Viikon päästä pitäisi alkaa kesäloma sekä äidillä että koululaisilla, joten jotain on ennakoitava. Askarteluhuoneen kuudesta varastohyllystä on nyt yksi siistitty. Samalla on kerätty laatikollinen lankaa Kesäyön hullutukseen.
Tämän kasan lisäksi on vielä toinen samanlainen ontelokudetta, sillä nuorimmaiselle tytsylle pitäsi tehdä samanlainen matto huoneeseen kuin vanhemmalle tuli juuri tehtyä. Ja vanhempien makkariin pitäisi tehdä vielä sivumatot. Mutta onneksi ne kaikki sujuu virkaten eli voi laittaa hullutuksen piikkiin =D

Tätä kuvaa katsoessa kyllä huomaa, että kesän "to do" listalle kuuluu myös Jennyn huoneeseen uudet verhot ja ehkä myös tuoliin uudet päälliset :) Samaisella siivouskerralla tuli kerättyä iso laatikollinen askartelutarvikkeita mahdollisten sadepäivien varalle ja sitten löytyi jotain tosi ihanaa...
Minun ihana isäni on tehnyt noin 35 vuotta sitten tälläisen lasten vyön ja tietenkin tuon soljen. Sitä jonkun aikaa pyörittelin käsissäni ja tulin siihen tulokseen, että minulle se ei enää mahdu, mutta olkalaukun kantohihnaan siitä tulee aivan ihana solki... Sitä suunnitellessa =)

Nyt sormet syyhyävät päästä aloittamaan jo vaikka mitä, mutta on odotettava keskiviikkoon. Onneksi on vielä muutama UFO kaapissa mitä voi kesäkuuta odotellessa yrittää saada edes hieman valmiimmaksi. Jos ei muuta niin sillä periaatteella, että puikkoja olisi saatava vielä jokunen vapaaksi.


Koiruuden kanssa lenkiltä palatessa löytyi kissa katsomassa meitä kuin heikkopäisiä. Ulkona tihutti vettä ja Minni oli ehdottomasti sitä mieltä, että vain koirat ja niiden emännät voivat olla lenkillä sellaisessa ilmassa.

1 kommentti:

  1. Suloinen kisu ja suloinen koira. Silityksiä molemmille! Kyllä sä sen vyön ja sen soljen vielä kesytät.

    VastaaPoista