maanantai 23. toukokuuta 2011

Mökkiviikonkopun jälkimaininkeja =)

Viikonloppu sujui ihanasti Puulan rannalla mökkeillessä. Tarkoitus oli tehdä toinen kappale tuosta norsusta. Ohje kun kaipasi tarkistusta, se kun on rustattu kahdelle A4 paperille kiireessä edellistä tehdessä. Voisi vaikka tännekin sitä lisätä kun tarkastus on tehty ja puhtaaksi kirjoitettu, mutta ohjeet olivat niin vaikeaselkoiset, että inspiraatio katosi. ;o) Kyllä se vielä valmistuu, koska toinen norsu on jo luvattu uuteen kotiin. Tulipahan samalla piirrettyä luonnoksia seuraaviin tekeleisiin. Lätkä innostuksen vallitessa on tietenkin suunnitteilla leijona ja kun katseli noiden tyttösteni touhuilua laiturin reunalla niin suojelusenkelit taitavat tulla tarpeeseen.
Jotain sentään on aikaiseksikin saatu. Muutama tiskikukka. Huomasin, että kun reunimmaiset silmukat (langankierrosta reunaanpäin olevat) tekee sileää neuletta niin sakaroita tarvitsee vähemmän... Täällä lankataivaassa ei kyllä langansäästö vinkkejä pitäsi kovinkaan ajatella ennenkin miten sitä saa tuhlattua. Ohje tiskikukkiin löytyy täältä.

Langan kulutus innossa keksin viime viikolla ilmoittautua Kesäyön hullutukseen. Puolison marmatuksista suivaantuneena lupasin käyttää kyseisiin töihin vain jo varastossa olevia lankoja. Viikonloppuna tuli sitten tehtyä myös listaa niistä jutuista, jota kannattaisi alkaa värkkäämään hullutellessa. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty... Toivottavasti =D

2 kommenttia:

  1. Kauniita kukkia!

    Kesäyön hullutukseen pitääkin valmistautua huolella. Varastolankojen käyttö on erityisen suotavaa :-)

    VastaaPoista