maanantai 19. syyskuuta 2011

KyJy #17 Punajuuri Petunia ;)

Meinasi ihan unohtua tämä kellariin pingoitukseen, mutta tuli sittenkin valmista. Novitan Polku lankaa väri punajuuri. Mallina Petunia-huivi
Oli kyllä haasteellisin pingoitettava ja myös sen verran haasteellinen kuvattava, että sain joka kuvaan omat varpaat mukaan ;)

Puikkoina alussa 3,5 ja kun puolessa välissä iski paniikki siitä että tulee liian pieni niin vaihdoin numero 4 puikkoihin... Ja pingoituksen jälkeen ei onneksi huomaa missä puikot vaihtui. Painoa työlle tuli 114g eli
467m.

Tuo Puro tuntui alussa ihan kivalta, mutta mitä pidemmälle kerää pääsi sitä enemmän joutui ylimääräistä kierrettä purkamaan. Ei kiva piirre. Ja tuo kellertävä raita on jotenkin "ei mun juttu".

Tämän valmistuttua KyJy tilanne on 7/24 valmista =)

18 kommenttia:

 1. Hei, käy kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle jotakin :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi ja tyttöjen pipot ovat kivat:D

  VastaaPoista
 3. Haa. En ole siis ainoa, jota tuo keltainen väri punajuuressa tökkii. :) Kaunis huivi siitä huolimatta! Sinullakin etenee kyjyt varsin mallikkaasti. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Tykkäsin tuosta Petuniasta, kiva neulottava!

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit ja vielä ihanempi huivi=)

  VastaaPoista
 6. Käsittämättömän hienon värinen huivi!

  VastaaPoista
 7. Oi, kun kausis Petunia :) Itsellä on kerä tuota samaa lankaa jemmassa, pitää laittaa tämä malli korvan taakse, kunhan pääsee kyjyistä eroon..

  VastaaPoista
 8. Kaunis Punajuuripetunia! Mietinkin, että mistä blogista löysin vinkin tehdä tämä malli Polku-langasta, täältähän se oli :) Oma munakoisoni on vielä viimeistelykierrosta vajaa..

  VastaaPoista
 9. Polku -lanka sopii mainiosti tuohon huivimalliin. Tosi hieno :).

  VastaaPoista