sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Mochimochi


Se on nyt mochimochi. Pari viikkoa sitten oli Ihmemaa blogissa juttua The Tiny Bunnies Movement (Ravelry linkki) tampauksesta ja siinä oli aivan ihania neulottua minipupuja. No piti heti mennä osallistumaan tähän tempaukseen, se milloin pupuja saa aikaiseksi on sitten eri juttu ;) Nuo puput vain olivat niin ihania, että piti käydä heti tilaamassa pari aiheeseen sopivaa kirjaa. Mochimochit ovat kuin amigurumeja, mutta tehty neuloen. Ja se taas sopii minulle paremmin kuin hyvin. Ranteet kun ei kestä tuota virkkaamista sellaisessa määrin kuin amigurumeita haluaisi tehdä.

Tämä viikko on taas kulunut kuin unessa. Maanantaina kävin tyttöjen kanssa vanhempieni luona. Torstaina oli vanhemman tytön vanhempainilta ja eilen molemmilla oli urheilupäivä. Tänään on sitten siivottu ja pesty pyykkiä. Mihin kaikki loput päivät menivät? 

Miten on mahdollista, että tyttöjen urheilupäivä vetää minut aivan väsyneeksi??? Ok, kyllähän minä siellä kävelin kenttää ympäri tyttöjen kanssa ja hurrasin heille juoksu- ja pallonheittokisoissa. Emma pääsi 40m juoksussa finaaliin, mutta en kyllä osaa sanoa miten kävi. Ensimmäiseksi tullut tyttö oli aivan ylivoimainen, mutta seuraavat tulivat ihan yhtenä rintamana. Ehkä jo ensi viikolla tulee tuloksia =)

Punajuuri Petunia-huivi on juuri pingoitettuna ja odottaa kuivumista sekä lankojen päättelyä sekä Emman pipo on viittä vaille valmis. Mutta molempien valmistuminen menee kyllä ensi viikolle. Hieman alkaa kauhistuttamaan nuo keskeneräisten töiden määrä ja varsinkin tämä valmistumis tahti. Valmista kun pitäisi saada paljon enemmän kuin yksi työ viikossa. Nyt kyllä pitää laittaa kaikki ylimääräiset työt holdiin jouluun asti ja tsempata KyJy:jen kanssa. Mutta pitää muistaa, että KyJy on vain leikkimielinen tempaus. jos kaikkea ei saa valmiiksi niin ei se mitään. Kun parhaansa yrittää niin se saa riittää!

Erittäin hyvää sunnuntain jatkoa kaikille =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti