sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Se on sitten mökki viikonloppu takana

Olipa ihanan rentouttava viikonloppu. Perjantaina lähdimme mökille Hirvensalmelle ja tänään oli paluu. Nyt on nukuttu, syöty, levätty ja tehty käsitöitä.
Aurinko paistoi miltei pilvettömältä taivaalta. Tytöt pulikoivat vedessä, vaikka se minusta oli todella kylmää. Ja onnellisimpana riemuitsi Roosa.
Se pulahti veteen aina kun vain silmä vältti ja tuli kuivattelemaan laiturille. Siinä vasta perheen auringonpalvoja. Puoli tuntia auringossa ja kymmenen minuuttia varjossa viilentymässa ja taas aurinkoon. Siinä Roosan mökkirutiinit.
Jäi kameran pidempi objektiivi kotiin, joten ei saanut tämän kummoisempaa kuvaa, mutta laulujoutsen pariskunta ui rauhallisesti naapurilahdessa. Toivottavasti ovat pesineet sinne, sillä siinä on sitten kaunein tietämäni lintu.

Käsitöitä sain hieman tehtyä, mutta niistä enemmän seuraavalla kerralla. Pari työtä on päättelyä vailla valmiit ja niihin paneudutaan sitten huomenna. Se on sitten viimeistä vaille jämäilyt valmiit. Niitä tässä pitää vielä päätellä. Tämän viikon työlistaan kuitenkin ensimmäisenä kuuluu mysteerihuivin teko ja perjantaina alkaa KesäYön Hullutus. Siinä aloitettavien töiden suunnittelussa on ensi viikkon alku myös tarpeen. 23 työtä ja kaksi kuukautta aikaa saada ne valmiiksi.

Ilmoittautumisaikaa on vielä 3.6. asti, joten kaikki innolla mukaan! ;)

Onko muuten kukaan tietoinen onko Kesäyöstä Jouluyöhön (KyJy) tempausta tänä vuonna lainkaan? Jostain syystä olen näemmä addiktoitunut näihin tempauksiin aivan totaalisesti. =D

Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille ja aurinkoista ensiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mä kans addiktoitunut noihin tempauksiin, mutta taidan jättää ainakin Kyh:n väliin.

    Paketin toimitus viivästynyt sairastelujen vuoksi, mutta huomenna tuo viimeistään lähtee matkaan. Anteeksi...

    VastaaPoista