keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Jämäilyä sekä välimuistaminen

Ihana SNY:ni lähetti välimuistamisen. Kuoresta löytyi purkkaa, ilmapalloja (tytöt pomppivat onnesta ne nähdessään), jatkoa mysteerihuiviin ja kaunis kortti. Suuri kiitos sinulle =) Niin innolla odotan minkä näköinen huivista tulee valmiina!

Jämäilyssä tuli valmiiksi huivi. Olen jo pidempään unelmoinut oman huivin suunnittelemisesta ja tässä on siitä ensimmäinen versio. Lankoina oli Tulppaani huivin Araucanían Botany Lace joka Haruni huivin Jaipur Silk Fino langan kanssa raidoitettuna ei vaikuttanut enää kovinkaan kirjavalta. reunapitsiin tuli sitten kolmannen huivin eli Eliina shawlista ylijäänyttä Semilla Extra Finoa.

Lankaa kului yhteensä 92g. Täytyy myöntää, että tätä päätellessä hieman mietin, että mitä järkeä on tehdä ohuesta langasta huivia tempaukseen, jonka voittaa hän, joka on eniten käyttänyt grammamääräisesti lankaa =D No jokatapauksessa mallin idea osoittautui ihan toteuttamiskelpoiseksi ja koska tiesin tekeväni tästä versiosta raidallisen en kovin vaivautunut miettimään pitsipohjaa huiville. Nyt jatkamaan suunnittelua ;)


Jämäblogissa peräänkuulutettiin nauhatöitä ja kävin etsimässä oman Kumihimo pohjani. Pitänee yrittää jonkinlaista nauhaa tehdä seuraavaksi. Työn alla kun on vain näppipyyhe, joten ihan hyvin kerkeää muutakin väsäämään väliin.

Erittäin hyvää viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti