tiistai 19. kesäkuuta 2012

Juhannuksen edellä

KYHäilyssä on tullut taas valmista. KYH #10 ja #11 virkattuja korvakoruja

KYH#12 ontelokuteesta virkattu kori (isännän kauhuksi päätin viimein ruveta sisustamaan mökkiä)
KYH#13 Jennyn sukat lankana 7 Veljestä ja painoa näille kertyi 92 g
ja KYH #14 Junasukat Step lankaa 24g sekä #15 Vauvan myssy Schachenmayrin  Baby Wool langasta paino 26 g

Piti ihan tehdä itselle lista aloitetuista, sillä olin niistä aivan ulalla ja kas kummaa... Nyt on 22 aloitettua ja 15 valmista hyvältä näyttää.  =)

KyJyä on tullut suunniteltua jonkin verran. Valitettavasti olen vain sitä mieltä, että puolessa vuodessa kerkeää tehdä aivan valtavasti kaikkea ja suunnitelmissa on aika suuria töitä ja rutkasti. Suunnitelmissa olisi kaksi neulottua liiviä, muutama huivi, kaksi pitsi kauluria, tytöille lisää naulottuja pehmoeläimiä, jos vaikka puolet aloittaisi jotain isompaa ja loput tekisi lapasia ja sukkia. Lapasia meidän perheessä katoaa sellaisella tahdilla, että niitä tarvitaan aina ja koska meidän perheen sukat on tälle vuodelle tehty, niin ajattelin muutaman parin tehdä hyvän mielen sukkia. Ja tässähän ne tulevat samassa tempauksessa KyJy:n kanssa.

Juhannus on kohta ovella ja sen aion istua kaukana tietokoneesta ja laittaa puikot sekä koukut suihkimaan. Mysteerihuivista on vielä jonkin verran tekemättä, mutta jos ei mitään katastrofia tule valmistuu se Juhannukseksi, kuten uhkasin =)

Hyvää Juhannusta kaikille jo etukäteen!

4 kommenttia:

  1. Jestas,sä olet ollut tehokas,ihan kateeksi käy :)Täällä ei ole valmistunut juuri mitään. Kauniita töitä,varsinkin korvikset!

    VastaaPoista
  2. Kylläpä taas valmistuu vaikka mitä! Erityisesti mustat pitsikorvikset ovat todella kauniit.

    VastaaPoista
  3. Ja taas noin upeita korviksia! Muutenkin olet saanut paljon kaunista aikaan...

    VastaaPoista