torstai 14. kesäkuuta 2012

Mökkeilyn tulokset

Olimme lauantaista keskiviikko aamuun mökkeilemässä. Eipä säät nyt suosineet ja oikeastaan palasimme kotiin juuri kun kelit alkoivat paranemaan. Tyttöset polskivat järvessä ja minä palelin laiturilla itikoiden syötävänä. Jotain positiivista oli sitten tässäkin eli kolmen tunnin ajomatka suuntaansa sekä se, että kelit olivat mitä olivat niin muutahan tekemistä silloin ei löydyn, tiskaamisen ja ruoan laittamisen lisäksi, kuin käsityöt =)

Töistä lomalle lähtiessäni sanoin, että kesäloma sujuu hyvin jos on kassillinen lankoja vieressä ja saa tehdä käsitöitä. No tämä toive on nyt toteutettu =)

KYHäilyt valmistuvat vauhdilla ja muutama aloituskin on saatu lisää.

Valmiiksi on tullut:

Ruffled Wristwarmers  lankana Lidl:n puuvillalankaa paino 56g ja Victorian fingerless gloves
lankana Dropsin Delight.paino 24g

Perus sukat Emmalle ( on tuossa alempana kuvassa vielä aloituksena) lankana 7Veljestä paino 90g ja  Treasured neckerchief  lankan viininpunainen 7 veljestä ja Regian Hand dye Effect nämä neulottuna yhdessä paino 86g.

  Kaksi Tintin tiskikukkaa.Novitan Bambu langasta 26 g/kpl.  Eli nyt on valmiina 9 KYHäilyä =)


Tässä mökkeily aloitukset. Ylärivissä on tytöille villasukat ja alarivissä on... No tuosta keltaisesta saattaa tulla keltainen Angry Bird. Olen nähnyt useammankin virkaamalla tehdyn vihaisen linnun, mutta nyt piti kokeilla neulomista. Silmukoita alkaa olemaan jo sen verran, että pitää vaihtaa pyöröpuikkoihin. Ja tuo ala oikealla oleva on huivi  Moda 4/2011 lehdestä. Tein kaksi tälläistä jo jämäilyissä ja kun varastosta löytyi mallin mukaista lankaa niin pitäähän sitä kokeilla tehdä siitäkin =)
Tässä kotoa löytyvät keskeneräiset eli ontelokuteesta kori mökille. En tiedä mitä tuosta oli jo tulossa, muttä jotain ufoksi jäänyttä joutui purkuun ja päätyi nyt tarpeeseen. Mökin pöydällä on valtaisa kasa erinnäisiä latureita ja ne tarvitsevat korin. Keltaisesta ja ruskeasta bambulangasta tulee tiskikukkia ja vihreästä sekä sinisestä Tenneseestä tulee Tyynen patalaput.

Keskeneräisetn kuvista puuttuu vielä kesähattuni, yhdet korvakorut ja hiuspanta, jotka ihan unohtui kuvata ja valmiita en vielä saanut punnittua, sillä osa niistä on vielä hieman kosteita pingoituksen jäljiltä.Iski vain niin hurja päättelyinto, että ei voinut muuta kuin ryhtyä toimeen. Sen verran harvinaista tuo päättelyintoilu on minulla, että toimittava on, kun se iskee.

Jos nyt laskun täsmäävät niin aloitettuja on nyt 18 ja 9 valmista.Pakko tehdä jokin lista, että pysyy laskuissa, mutta nyt nauttimaan upeasta ilmasta ulos, sillä Suomen kesä on ailahtelevainen ja voi olla, että toista upeaa päivää tälle lomalle ei enää riitä =D

Erittäin hyvää torstain jatkoa!

3 kommenttia: