sunnuntai 19. elokuuta 2012

Neloset ja lankarikas viikko

KyJy# 7, 8, 9 ja 12 ova tässä. Perusvillasukkia 7Veljeksestä. Nyt jo 8 KyJy:ä valmiina. Eli saldo näyttää jo paremmalta. Yhteispaino näille 406g. Kolme paria on näistä lähdössä Hyvän Mielen sukat keräykseen ja neljännet... No sanotaan vaikka, että joulu on tulossa ;)

Onneksi se tekemisen ilo löytyi uudestaan, aika nopeasti edellisen postauksen jälkeen ja nämä tuli nikutettua tässä viikon aikana. Yhden sukista olin saanut jo melkein valmiiksi aiemmin. Mutta nyt kun sai sukankutomis nopeuden (hieman yli sukka illassa) tarkistettua alkoi mielessä siintämään, josko ensi kesänä KYHäilisi sukka puolella. Ainoa mikä vielä mietityttää on se miten pärjään tällä puikkomäärällä, ettei tarvitsisi enää niitä ostaa lisää. Ehkä pitäisi siirtää aloitukset aina pitkälle pyöröpuikolle peräkkäin ja tehdä siitä sitten yhdet kerrallaan??? No eipä niitä nyt sen enempää kerrallaan pystykään tekemään, kun on vain kaksi kättä (puujalkavitsi prinsessa iski jälleen)  ;) No ensi kesää suunnitellessa.

Vaikka sukkiin meni reippaasti lankaa tuli sitä myös reilusti tällä viikolla lisää.
Sain nuo kaksi oikealla olevaan Puro kerää kaksista virkatuista korvakoruista :) Toinen työkaverini oli lomallaan siivonnut kaappeja ja toi minulle pussillisen jämälänkojaan. Jotenkin mieltä kutkuttaa ajatus vapaaneulomisesta ja vikkauksesta. Näistä jämistä olisi hyvä aloittaa.Purot ovat vielä mietinnän alla.
Nämä sattui sitten eilen mukaan Hyrylan Femmatorilta. Sain Faceen vinkin ystävältä Femmatorilta löytyvistä halvoista langoista ja löytyihän se pöytä sieltä vielä. Nuo punaiset ovat bampulankaa (10 kerää), kerä lempparilankaani Regian Hand dye-effect, säästökerä sinistä puuvillalankaa ja mitä kaikkea muuta. Tuo pussi on askarteluvanua, en tiedä onko pussista mitään otettu, mutta iso säkki 2,80€... Tottakai tuolla hinnalla lähtee mukaan. Koko tämä kasa 30,10€ Niin ja tuo panda kuuluu mukaan ostoksiin ja loppusummaan. Meidän Emma kun keräilee erilaisia pandoja =) Jep, lankahamsteri iski jälleen.

Nyt pitää tsempata itseäni ensi viikkoa varten. Jotenkin perjantai töissä meni niin penkin alle - kun aloittaa päivänsä lataamalla kahvinkeittimen täyteen ja unohtamalla laittaa pannun paikoilleen ei päivä voi kovin hyvin jatkua- joten tässä on pieni paniikki siitä että jatkuuko tämä surkeus vielä huomenna. =D

Muuten, mulla on kyllä aivan super nopea Salainen neuleystävä, hän kerkesi jo ilmoittautumaan tuohon edelliseen postaukseen! Tästä se jännittäminen lähtee.

Erittäin hyvää tulevaa viikkoa kaikille ja käykää osallistumassa tuolla oikealla sivupalkissa löytyviin arvontoihin!

8 kommenttia:

 1. On sulla melkonen vauhti tuossa sukankutomisessa :) Onneksi löytyi uutta lankaakin, ettei pääse varastot hupenemaan =)

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita sukkia ja millä vauhdilla ne onkaan valmiiksi saatu!
  Upeita löytöjä! Taatusti langat kohta esiteltävänä valmiina neuloksina.

  VastaaPoista
 3. Huikea sukkatahti sinulla! Ja tosi hieno kirpparisaalis.

  VastaaPoista
 4. Kauniit väritykset ;) Myös minun näppini syyhyävät kauniiden lankojen edessä!

  VastaaPoista
 5. Oi kivoja sukkia oot tehnyt! Kumpa mullakin antais ranteet luvan neulomiselle niin pääsis taas tekemään sukkasia! (meinaan, ranteet on rasittunut neulomisesta:( )

  VastaaPoista
 6. Oletpas sie vauhdikas mimmi. Blogiaisi on oikein mukava lukea. Postikortti lähti tänään sinulle.
  t. snyysi

  VastaaPoista