perjantai 3. elokuuta 2012

Arpajaisvoitto =)

Sydämmellä käsityöt blogin arvonnassa voitin näin hienon palkinnon:
Nuo irvistävät patalaput on tosi hauska idea ja mukaan tuli kaksi kerää kauniin väristä Fleur lankaa. Jotenkin nuo langat minusta ihan huutavat päästä kukkasiksi =)

Käsityö rintamalla mennään samaa rataa. Ensimmäinen korkotiili huiveista alkaa valmistumaan. Enää pari kerrosta jäljellä. Päätin tehdä sen toisenkin heti perään, kun malli on vielä hyvässä muistissa niin tulee nopeammin valmista.

Muuten tämä viikko on ollut vähän ylämäkeä ja hieman alamäkeä.

Tiistaina tuo puolisoni soitti ja ilmoitti, että he olivat tyttöjen kanssa sopineet, että lähtevät mökille miltei heti... No eipä sitten menty sinne sirkukseen, joka oli Hyrylässä juuri tiistaina ja josta oltiin sovittu jo edellisellä viikolla. Tulipa taas todistettua, että kun avaan suuni niin herra lopettaa kuuntelemisen.

Samana tiistai päivänä kävin kaupassa tuolla suuressa ostoskeskuksessa ja kuinka ollakkaan, vaikka oli tilipäivä niin silti maksupääte ilmoitti kassalla, että maksu hylätty! Kassan tyttö ei sitten voinut mitenkään vetää korttia vanhaan malliin mangneetti raidasta vaan osoitti pankkiautomaattia ja passitti minut sinne nostamaan rahaa! Jep, palveluammattilainen.

Ajoin sitten kaupasta kotiin ja huomasin mökkeilijöiden jättäneen jääkaapin pakastelokeron rakosilleen ja siellä olevan noin 3 sentin jääkerroksen. Meidän vanha pakastin oli juuri ollut sulatuksessa ja olin pessyt sen viikonloppuna, joten kävin laittamassa kojeen päälle, että saisin sulatettua tuon pakastelokeron... Samalla heitin mikroaterian lämpenemään - ostan mikroaterioita ehkä kerran vuoteen ja ajattelin nyt olla laiska, kun tytöt ja mies oli mökillä. Hetken päästä koko huusholli haisi niin järkyttävän pahalle, että olin aivan ymmälläni.

Ensimmäinen reaktio oli, että se mikroateria olisi ollut pilaantunut. Haistelin sitä hetken ja päätin käydä heittämässä pois. Eihän kukaan nyt tuon hajuista tököttiä voi syödä... Aloin siivoamaan vanhemman neidin huonetta (taas) ja ihmettelin, kun sielläkin alkoi haisemaan samalle.

Eihän siinä ruoassa ollutkaan mitään vikaa vaan se oli se vanha pakastin, joka teki kuolemaa kellarissa. Siitä pääsi niin kamala haju, että oli kuin mätiä kananmunia olisi keitetty samassa kattilassa palaneen kumin kanssa.

Paniikissa äkkiä töpseli irti seinästä, mies oli 250 km päässä, joten soittamaan siskolleni, että pääsisikö hän kantamaan sen pahan hajuisen röttelön ulos, sillä en todellakaan uskaltaisi sen kanssa nukkua samassa talossa. Ok, kunnon hysteerinen "olen yksin kotona kohtaus" siitä tuli, mutta ihana siskoni ajoi tänne ja yhdessä kuskasimme sen pakastimen ulos autotallin viereen.

Ihanaa kun on noin mahtava sisko =)

Perhe tuli kotiin sitten eilen. Alkuperäinen suunnitelma oli perjantaina, mutta tytöillä oli tylsää kun ei muka ollut tekemistä. Tekemistä löytyy sitten viikonloppuna, kun lauantaina menemme katsomaan Madagasgar 3 elokuvan ja sunnuntaina käymme kylässä vanhempieni luona.

Hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Huh huh! Olipas tapahtumarikas postaus. ihan jo tuli tuskan hiki!

    VastaaPoista