maanantai 30. heinäkuuta 2012

Vlad ja kuukauden joulupallo

Toisena valmistunut KyJy #18 aloitettu Vlad huivi (Ravelry linkki) pääsi pingoituksesta juuri äsken. Hieman hymyilytti tuota linkkiä etsiessä, sillä Ravelryssä olevissa kuvissa tämä huivi on todella paljon isompi, vaikka perus pohjakuvioiden määrä näyttää olevan aivan sama kuin minulla. Eli muistiin ihan itselle, että kannattaa seuraavalla kerralla tehdä isommilla puikoilla =) Lankana tässä kevään SNY kierroksella saamani Hot Socks Luxor, puikot 4,0 ja painoa tälle tuli 84g, joka tarkoittaa metreinä 353 m.
Tässä kuukauden joulupalloni. Parannusta edelliseen palloon on tullut huomattavasti. Tässä kaikki sivut olivat yhtä kuvauksellisia, joten tällä kertaa ei tarvinnut tarkkaan valita miten pallon kuvaan asettelee ;) Vieläkin on käsiala paljon tieukempaa tuossa kirjoneule kohdassa kuin ihan valkoisessa, mutta oppia ikä kaikki.

Viikonlopun olimme mökillä rentoutumassa ja sitä kyllä tarvittiinkin. Onneksi vältyimme siltä lauantain ja sunnuntain välisen yön ukkosmyräkältä. Tytöt pulikoivat koko lauantain järvessä. Heitä sai oikein käskeä sieltä välillä pois, sillä koko päivän auringossa ei kuitenkaan ole ihan sopivaa. On se kumma, että mökkeillessä voi aivan helposti nukkua vaikka 12 tuntia putkeen, mutta kotona ei siitä ole toivoakaan. =)

Seuraavaksi työn alle päätyi Fan Tastic Shawlette. Luulen, että teen molemmat huivit peräjälkeen valmiiksi, sillä silloin malli on vielä muistissa ja tämä huivi tuntuu erittäin nopealta tehdä. Katsotaan nyt vielä kuitenkin kuinka nopea se oikeasti on ;)

Rauhallista viikon jatkoa!

2 kommenttia: