torstai 12. heinäkuuta 2012

Voihan purkoosi

Aina ei asiat mene kuten on suunnitellut. KyJy #17 aloitettu Sorrel liivi muuttui eilen illalla valtaisaksi lankakeräksi ja päätyi pikaisen mietinnän jälkeen aivan toisen liivin aloitukseksi. Olisihan sen tähän ikään mennessä pitänyt jo oppia, että langan vaihtaminen ihan noin vain - varsinkin pellavalangasta villalankaan - ei onnistu helposti.
No tässä se sitten on uusi aloitus tälle langalle. Hieman vain potuttaa, kun yli viikon työn joutui purkamaan, mutta ihan itse sinnittelin sillä ajatuksella, että kyllä tästä vielä hyvää tulee... Kunhan tulee pituutta tälle lisää niin se rupeaa laskeutumaan paremmin. =( No ei ruvennut.
Tälläinen siitä oli tulossa, mutta valitettavasti tuo ihanan pehmoinen lanka sai tämän mallin näyttämään päälläni aivan kuin olisin ollut entisaikojen tivolin voimamies. Valtaisat hauis- ja rintalihakset ;) No tuo Sorrel on niin kaunis malli, että pitää hankkia oikeaa lankaa siihen ja tehdä se sitten joskus toiste.

Kylläpä tuli ihan marmati marmati juttu :) Ei tämä nyt ihan noin paljon potuta.

Muuten elämässä ei kovinkaan erikoista ole tapahtunut. Maanantaina alkoi työt ja jotenkin sitä kuvitteli, että heinäkuussa olisi jotenkin rauhallisempaa, mutta kyllä sitä on joutunut töitä tekemään ihan kunnolla. Ihan kivaa, sillä aika kuluu ehdottomasti nopeammin kun on töitä. Olenkin sanonut, että viihdyn töissä paremmin, kunhan pöydälläni on pino tekemättömiä töitä odottamassa. Onpa aina kivempi päästä kotiin, nostaa jalat sohvalle, ottaa neule esiin ja rentoutua kun on ollut pientä stressin poikasta ;) Mutta kuitenkin vain pientä...

No nyt tämä lähtee rentoutumaan tämän uuden yrityksen kanssa ja huomaa noin viikon päästä, että en oikeasti omista sellaista vyötäröä, mitä tämä malli tarvitsisi ja se näyttää päälläni ihan makkarannahalta. Onpa kuitenkin tämä postaus valmiina, joten voin taputtaa itseäni olkapäälle ja sanoa, että mitä minä sanoin =D

Toimeliasta torstaita toivotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti