lauantai 7. heinäkuuta 2012

Lirissä ollaan

Se on sitten KyJy:t aloitettu ja aloitukset kuvattu... =)

Töitä tuli aloitettua sellaisella kiireellä, että ei kovin ajatusta ajan käytölle jäänyt. Sen takia tässä lirissä ollaan... No tuleepa selväksi mitä todellakin teen loppu vuotena ;)
Ensinnäkin 6 kpl huiveja, vasemmalta; lila Vlad, SNY kierroksella saamastani Hot Socka Luxor langasta, ylempi punainen Haruni ,värjättyä Regiaa (ei kuitenkaan minun värjäämää), alempi punainen Tulips huivi The Knitter/36 lehdestä lankana BC Garnin Silkbloom extra fino, 2 "krokotiilihuivia" eli Fan Tastic Shawlette Freedom Spirit langasta ja Dominopala huivi Knit to be square kirjaa mukaillen. Lankana Fabel.
 5 paria perus villasukkia lankana Novita 7 Veljestä
Vasemmalta oikealle; Sorrel liivi The Knitter/44 lankana Schachenmayr Nomotta Alpaca, Novita Kevät 2012 lehden liivi lankana Novitan Silmu ja Kitten mohair, Pitsit puikoille kirjan Silja-hihatin lankana Shoppel Wollen Lace ball, Novitan Kesä 2012 lehden liivi lankana kaksinkertainen Rose Mohair ja Cacao jakku lankana Teeteen Cacao
The Knitter/41 A light, lazy- kauluri lankana Cascade Yarnsin Alpaca lace, The Kintter/38 Glimpse-kauluri lankana Regian Lace, Novitan Syksy 2011 lehden tyynynpäällinen lankana Isoveli, ja viimeiset 2 on neulottuja leluja yms. Yms siksi, että pitäisi tehdä vielä muutaman tiskirätti sekä ne neulotut joulupallot 1/kk eli ajatuksena on harjoitella sitä minulle niin epämiellyttävää kirjoneuletta. ;)


Joo siis lirissä ollaan tämän kanssa... Mutta ylpeänä siitä, että vain seitsemään työhön on ostettu lankaa. Nuo 7 veljestä kerät sukkiin, Silmu lanka liiviin (Kitten Mohair löytyi varastosta) ja tuossa viimeisessä kuvassa oikealla ylhäällä oleva Red Heartin Helsinki lanka.
Kaikki työt onneksi mahtuvat lankoineen sekä ohjeineen yhteen arkkuun ja picknic koriin, joten keskeneräisiin ei ihan huku ja näistä sitten valitaan umpimähkään yksi kerrallaan valmiiksi tehtäväksi ??? =D

Olen tässä jotain muutakin saanut aikaiseksi, kuin vain aloituksia.

Nuorempi neiti halusi itselleen balettimekon. Pari kerrosta tylliä sekä kerros organzaan ja muutama tunti armotonta manailua (tylli kun tarvitsi yllättävän ison neulan koneeseen, muuten katkesi lanka). Neiti on onnellinen tästä ja se riittää minulle =)

Viimeinen lomaviikko sujui tehden ne kaikki muut asiat, joita ei aiemmilla viikoilla tullut tehtyä. Maanantaina kävimme elokuvissa katsomassa Ice Age 4 elokuvan ja ainakin me nauroimme itesemme aivan kipeiksi. Hauska oli. Tiistaina oli vuorossa Korkeasaari.
Manuli
Lumileopardi
Ruskeakarhu
Guanako, tässä vaiheessa tuli vain mieleen valtaisat lankakerät... mistäköhän syystä ;)

Ilma oli kaunis ja yllättävän paljon eläimiä oli näkyvillä.

Keskiviikko meni rauhoittuessa ja torstaina kävimme tyttöjen ja vanhempieni kanssa IHA-linesin laivalla merilounaalla/Helsinki risteilyllä. Ruoka oli erinomaista ja samoin seura sekä ilma. Tytöille tämä oli mahtava elämys, sillä he eivät ole käyneet mökki venettä suuremmassa aluksessa =) Kiitos äiti ja isä ihanasta päivästä!
Perjantaina kävimme niinkin eksoottisessa paikassa kuin kirjasto. Ovat tytöt siellä ennenkin käyneet, mutta muutama vuosi siitä on kulunut. Nyt kun nuorimmainen on innostunut lukemisesta niin mukaan tuli 6 Risto Räppääjä kirjaa. Yksi on jo luettu ja toista aloitettu. Luemme vuoron perään ääneen nuorimman kanssa, joten eiköhän nämä tule nopeasti luettua.

Loppu viikonlopusta menee sopeutuessa siihen ajatukseen, että maanantaina alkaa työt. Sopeutumista se kyllä tarvitseekin, sillä illat on mennyt valvoessa ja aamut nukkuessa. Ilma kun on lämmennyt jo sen verran, että ei meinaa illalla unen päästä saada kiinni ja maanantaina olisi aikainen herätys. No huomenna pitänee laittaa kello jo herättämään ajoissa, jospa maanantai sitten kuluisi jo vähemmän haukotellen =)

Hyvää ja rauhallista viikonloppua toivotellen.

9 kommenttia:

 1. Siin tämä kyjy? mistäs siinä nyt taas olikaan kyse? yritättekö tapaa itsenne kutomalla sovitusti yhteisesti vai mitä? en saa selkoa mistä se on lyhenne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyjy on kesäyöstä jouluyohon eli juhannuksesta jouluaattoon pitäisi saada valmiiksi 20 työtä, joka pitää painaa vähintään 50g tai sitten siihen pitäisi kuluttaa lankaa vähintään 250m. Mutta tätä keskeneräisten töiden määrää katsoessa kyllä tuo sinun määritelmäsi taitaa osua oikeampaan =)

   Poista
 2. Huh huh, sullapa on monta projektia! Eipä pääse aika käymään pitkäksi kun ei pääse kyllästymään! :)

  VastaaPoista
 3. Wau, mikä krokotiilihuivi. Malli ja lanka on aivan upeat yhdessä :)

  VastaaPoista
 4. On siinä sinulla aloituksia :) Noita on kiva kierrättää. Aina kun yksi homma rupeaa tuntumaan tylsältä niin on toinen mitä valita työstettäväksi.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 20:tä aloituksesta! Mulla on vielä muutama aloitus tekemättä ja tarkoitus olisi saada ne tehtyä ennen su:ta ja lomareissulle lähtöä, saas nähdä kuinka käy :)

  VastaaPoista
 6. hei, olen uusi lukija, tervetuloa lukemaan uusi blogini Helmiverkkoa joskus. :) sielläkin päivättelin kuinka monta aloituksia tein ja sitten jätin ne lojumaan ties kuinka kauan. Koetan tässä saada ainakin puolet niistä valmiiksi.. Mielessä on kuitenkin jo uusia projekteja ja pitää oikein hillitä itseäni aloittamasta yhtään neuletöitä.. Puikotkin meinaavat loppua. pitäisiköhän ostaa uusia.. Hmm..

  VastaaPoista
 7. Mistä malli krokotiilihuiviin?

  Upeita ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä linkki Ravelryyn. http://www.ravelry.com/patterns/library/fan-tastic-shawlette
   Tämä on kyllä maksullinen ohje, mutta oli tosi selvästi tehty ja hyvillä kuvilla varustettu =)

   Poista