lauantai 14. heinäkuuta 2012

Shoppailua

Juju kerhon kuukauden kirja "Ompele pitsejä ja pellavaa" kolahti eilen postiluukusta. Hieman liian romanttista minun makuuni, mutta eiköhän tuosta jotain ideoita voi napata... Tai sitten on aika tehdä pieni arvonta??? No nappipussit pelastivat kaiken =) Nimimerkillä " nappifrikki-intoilija" ;)

Eilen kävin Prismassa viikonlopun ruokaostoksilla ja sieltä löytyi myös mukaan pieni kasa lankoja.
Red Heartin Bella akryylilangat oli euron kerä ja Novitan Miami 2 euroa kerä. Nämä menevät suoraan neulottavien ötököiden lankalaatikkoon. Kaksi kerää turkoosia 7 Veljestä lankaa hyppäsi myös mukaan =) Sen verran turkoosista pitäviä ihmisiä lähipiirissä, että piti varmuudeksi mukaan ottaa. Jos näitä on lankalaarissa vielä tilipäivän aikoihin niin pitänee ostaa jonkin verran lisää, mutta tältä erää on pakko jättää tähän.

Tänään on laiskotus iskenyt. Viikko töissä ja olen aivan puhki. Onnen aihe on 4 viikkoa kestänyt karkkilakko. Tämä sujuu ehdottomasti paremmin kuin vuosi sitten päätetty lankalakko, joka oli pakko lopettaa melko pikaisesti. koska vieroitusoireet olivat niin pahat.

Karkkia olen mättänyt kaksin käsin puolet elämästäni ja kaksi ensimmäistä viikkoa meni niin, että pahimmillaan olen seissyt keittiössä kuiva-ainekaapin edessä pitäen raesokeripurkkia kädessä ja miettien pitäisikö tähän alentua pahimmissa sokerinhimossa, mutta pysyin kovana enkä antanut periksi. Nyt sitä ei edes oikeastaan tee karkkia mieli lanikaan ja pahimpaan makean nälkään voi käydä yhä ottamassa pari paahtoleipää mansikkahillolla tai sitten muroja mansikkakeitolla. =)

KyJy:stä on työn alla Haruni huivi. Päätin jättää tuon edellisessä postauksessa esittelemäni liivin hautumaan, sillä hieman vielä potuttaa se, että piti purkaa se edellinen tekele. Ja huivi kuukaudessa pitään mielen virkeänä... Jep, kyllä aina löytyy sanonta, jonka voi muokata omaan fiilikseen sopivaksi ;) Liivi kyllä tulee työnalle piakkoin, sillä siinä on aika kiva lehtikuvio. Melkein mallikerran olen siitä kerennyt jo neulomaan, mutta ajattelin tehdä jotain yksinkertaisempaa, jossa ei tarvitse kokoajan vahtia etenemistä ja ottaa tyttöjen nukkumaan mentyä taas hyvän asennon sohvalla ja jonkin elokuvan hyllystä niin siinä saa sitten renotutua.

Nyt pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja mennä siivoamaan tuota esikoisen huonetta. Neiti ei vieläkään oikein osaa laittaa tavaroita paikolleen, joten pakko se on itse jotain asialle tehdä jos siellä siistimpää haluaa.

Hyvää viikonloppua kaikille!2 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä lankoja ,oikeaa väriterapiaa !!

  Hienoja aloituksia Sinulla KYH-haasteessa,tuolliset tempaukset tms. on kivoja -minäkin olen aloittanut jo kahtena tammikuuna uuden ristipistyön joka päivä 15.1 asti :)
  Arvaa vaan oonko saanut ne kaikki 30 pisteltyä valmiiksi kahdelta vuodelta ??!!
  No,en tosiaankaan mutta sepä ei haittaa ollenkaan :D :D

  VastaaPoista
 2. Oi kun itekki vois mennä tosta noin vaan lankahyllylle Prismaan, mutta mieheni toppuuttelee koko ajan :D Ihania värejä olet löytänyt! :)

  VastaaPoista