sunnuntai 12. elokuuta 2012

Nyt se iski

Siis nyt iski täydellinen "mä en jaksa tehdä mitään" viikko. KyJy on ja odottaa seuraavaa työtä, mitä jaksaisi jatkaa. Pitäisi varmaankin saada jotain isompaakin valmiiksi, että into taas löytyisi, mutta kun ei jaksa...

Jostain syystä odotan innolla ensi tiistaita, kun tytöillä alkaa koulu. Tässä on oltu jo viisi viikkoa töissä loman jälkeen ja isäntä on ollut tyttöjen kanssa kotona. Joka päivä, kun tulen kotiin on kämppä kuin hävityksen kauhistus. Neidit ovat tuoneet roinansa pitkin olohuonetta ja siivoaminen on kyllä viimeinen asia, mitä haluaisi alkaa tekemään heti töiden jälkeen. Meillä kun on jonkun (lue isännän) laatima sääntö, että minä hoidan kodin sisällä kotityöt ja isäntä taas nuo pihatyöt.

Ei oikein viitsisi istua rauhoittumaan ja neulomaan mihinkään kun tuntuu, että tavaroita joutuu lappaamaan tieltä lumilapiolla, jotta mahtuu olemaan. Kunhan tuo koulu alkaa niin eipä nuo neidit onneksi kerkeä täällä niin paljon sotkemaan... toivottavasti.

Tälläinen ihmetyksen aihe kasvaa meillä takapihalla. Keväällä oli Danonino paketeissa erilaisia kasvien siemeniä ja tässä sitten niistä kasvatettu miniauringonkukka. No pituutta on noin melko normaalin auringonkukan verran, mutta kukka on todella mini ;) On vissiin jäänyt lannoittaminen hieman vähälle kun tuon kokoista kasvaa. Aika hauska kuitenkin.

Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille ja rauhallista tulevaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Kyllä välillä pitää latailla omia akkujakin ;) Rauhallista viikkoa myös Sulle!

  VastaaPoista
 2. On jännän näköinen kukka teillä saatu kasvatettua. Hauska. Auttaisko noille tytöille äidin itku/potku-raivarit. Jos saisit vaikka neidit itse korjaamaan vähän kamojaan. Se on mission imbossible tiedän, mutta voihan sitä kokeilla. Jos se tepsisi edes vähän tuon viikon ajan kun tytöt ovat vielä kotona:)Voimia <3

  VastaaPoista
 3. Heips kukkuu!

  Täällä snyparisi huhuilee. Mukavaa kun sinulla on samanlaisia harrastuksia kuin minullakin. Jännityksellä alan koota ja katsella mitä syyskuun pakettiin laittaisin.

  VastaaPoista