tiistai 16. lokakuuta 2012

Lokakuun paketti

Ihana, ihana paketti. Suuri kiitos SNY:ni. Paketista löytyi aivan ihanat sukat, Novitan pörröistä Rumba lankaa, purkillinen tuikku kynttilöitä, "ryppyvoidetta" (kuten äitini asian ilmaisisi) eli päivävoidetta, kivoja kissa kirjoneulemalleja, Dumlea (uskokaa tai älkää, mutta tuo suklaa oli avaamaton vielä kuvanotto hetkellä, mutta nyt... nam) ja kiva kortti =) Sen verran meni suunnitelmat uusiksi, että edellisen paketin 7Veljestä langasta oli ajatus tehdä sukat, mutta nyt niistä taitaakin muotoutua tossut, jossa on tuota pörrölankaa reunassa ja sitten on myös tehtävä yhteensopivat rannekkeet ja... Tämä lanka vain huutaa päästä tehtäväksi ;)

Kiitos vielä kerran!

Tässä on uusi malli, mitä harjoittelin viikonloppuna. Sanoin sitä "köyhän miehen konttineuleeksi" Eipä se tuossa kirjavassa langassa pahemmin näy ja pitääkin tehdä uusi yritys yksivärisestä langasta, mutta mallin idea on tehdä pidennettyjä silmukoita langankierroilla ja seuraavalla kerroksella pujottaa silmukoita sisäkkäin... Kuulostaako sekavalta??? Teen yksivärisen mallin ja sitten esittelen uudestaan ;)

Muuta viikonlopun satoa oli Silja-hihattimesta toinen hiha valmiiksi, tiskirätin ja mustan vihaisen linnun aloitus. Tuo lintu on kyllä antanut odottaa inspiraatiotansa, mutta nyt on sellainen fiilis, että jotain valmista saattaa tulla.
Tälläisiä kortin tekeleitä on myös aloitettu. Kovin pitkälle ei kuitenkaan pari liimapuikkoa riitä... Eli huomenna shoppailemaan lisää =D

Tähän päivään mahtuukin vielä koiran ulkoilutusta ja saunomista. Eli aika rento meininki loppu illan.

Hyvää viikon jatkoa kaikille!5 kommenttia:

 1. Tulihan se paketti viimein sinullekin ja kiva, että tykkäsit. Marraskuuta odotellessa, ihanaa aikaa sinulle.

  snyy

  VastaaPoista
 2. Ihana on tuo pakettisi. Ihana on myös tuo köyhän miehen konttineule. Näyttää tosi monimutkaiselta neuloa.

  VastaaPoista
 3. Kiva paketti ja nuo kissa-mallit on ihania :)

  VastaaPoista