perjantai 12. lokakuuta 2012

TGIF

Siis onneksi on perjantai. Olipa taas viikko, joka ei meinannut loppua millään. Johtuikohan siitä, että on jotain odotettavaa lauantaille ja sunnuntaille.

Viikonlopun vietän Tuusulan Kansalaisopiston neulonta kurssilla. Suunnitelmissa olisi istua jossain nurkassa ja tehdä keskeneräisiä töitä valmiimmaksi. Olen ollut jo samalla kurssilla kaksi kertaa aiemminkin ja siellä viihtyy hyvin muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Ensimmäisellä kerralla opiskelin sukkien tekemistä kärjestä aloittaen macig loopina. Hauskaa sekin oli, mutta nyt on niin monta työtä kesken, että ainakin yritän saada jotain valmiimpaa sen sijaan, että aloittaisin taas uuden =) Ellei sitten ajatuksissa siinnä se musta vihainen lintu...
KyJy:t ovat nyt tällä mallilla eli kaikki mahtuvat yhteen koriin ja tämä on sitten lähdössä huomenna mukaan kursseilemaan. Mukaan pitäsi vielä kerätä perus tarvikkeita eli sakset, neuloja, virkkuukoukut yms. Katsotaan olisiko sunnuntaina jotain esiteltävää ;)

Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Mukava huomata, että muutkin ahkeroivat kyjy-töiden kanssa. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi mukavaa kurssiviikonloppua! OI, jospa voisin olla mukana..

    VastaaPoista
  3. Vihdoin ja viimein minäkin sain oman lintuni valmiiksi. Kiitos hyvästä ohjeesta, muuten ei pallon neulominen olisi onnistunut.

    VastaaPoista