sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Luovutan...

Seitsemästä keskeneräisestä KyJy työstä jo kolme huutavat luovuttavansa suosiolla, kaksi on vielä harkitsevinaan valmistumistaan ja kaksi saattavat valmistua, mutta milloin... Se on sitten eri asia.

Eli se on aika heittää hanskat tiskiin tämän projektin osalta. Jos KyJy on taas ensi vuonna niin silloin on parempi aloittaa PALJON pienempiä töitä... Vaikkapa lapasia ja kämmekkäitä suurin osa ja vain max 2 isompaa työtä. Siis suurin osa sellaisia töitä, mihin mielummin joutuu tekemään mukaan jotain pientä, jotta sääntöjen määräämät gramma/metri määrät tulevat täyteen. Oikein potuttaa, kun tämä täytyy myöntää. :(
Mutta nyt positiivisempiin asioihin. Jotain on valmistunut eli tämä Novitan Hanko langasta (kaksinkertaisena) virkattu kori. Lankaa kului 474 g.

Kävin pari viikkoa sitten tuolla Tammiston Tiimarin outlet myymälässä ja sillä oli tavarat hinnoiteltu 10 euroa muovikassillinen ja sitten oli 5 euron tavaroita, joita ei kassiin saanut laittaa (kaikki alle 5€ oli kassikamaa) no siellä sitten oli näitä pieni rasioita, jotka oli tarkoitettu vauvakutsuille. Muovikassilliseen mahtui muutama rasiapaketti ;) Väreinä vaalean punainen ja sininen, mutta jouluisemmat niistä sai tuon pakettinarun ansioista... Se mikä tästä tulee on tytöille joulukalenterit eli toinen saa vaaleanpunaiset rasiat ja toinen vaaleansiniset. Vielä 16 rasiaa kaipaa sisältöä, mutta näistä löytyy jo Fazerin sininen konvehteja, Littlest Petshop hahmoja ja muutama Angry Bird pyyhekumi. Korin ympärille tulee vielä (todennäköisesti) joulunpunainen rusettinauha, mutta se vasta joulukuun alussa.
Viikonlopun askarteluna on ollut tämä virkattu klipsukassi. Kaapissa ollut klipsu purkki alkoi jo pursuta yli ja parempihan niitä on säilyttää näin. Valmista tästä määrästä ei vielä saa, mutta hyvä alku. Ainakin 1/3 lisää korkeutta saa tulla ja se tarkoittaa noin 420 klipsiä... Minä itse kun osallistun klipsien kerryttämiseen tuolla limu puolella niin hampaat kyllä huutavat armoa, jos noin monta limu tölkkiä joutuu juomaan. Onneksi on kaverit rekrytoitu mukaan tähän keräykseen =)
Tässä on Novitan Rustika langasta kokeiluta tuolla aiemmin mainittua "köyhän miehen konttineuletta" vähän paremmin näkyy pinta. Tästä on tulossa kaulahuivi joulupukin konttiin.
Tässä vielä kauniit ruusut, jotka sain tytöiltäni päivääni ilahduttamaan =) Neidit ovat olleet tämän viikon syyslomalla ja toivottavasti ovat nyt hyvin levänneitä, jotta jaksavat loput syyslukukaudesta opiskelun parissa.

Se mihin minä paneudun nyt KyJy:stä luovutettuani on joululahjoihin. Tiskirättejä on ainakin luvassa ja paljon, sillä ne minä teen joulukukkien sijasta annettavaksi. Ja muutaman Rustika lankaista kaulahuivia pitäisi myös tehdä. Muuten mitä työn alla vielä on jääköön salaisuudeksi ;)

Hyvää sunnuntaita kaikille ja muistakaa käydä äänestämässä!
6 kommenttia:

 1. Joskus on vaan luovutettava, näin se menee. Itselläni on tänä vuonna kaikki aloitetut kampanjat menneet plörinäksi. Sukkiakin sain vaan muutaman neulottua sukkasatoon. Nyt meinaan torjua houkutukset tarttua näihin, ja neuloa vaan kun siltä tuntuu ja mitä haluan. Ehkä taas joskus tartun näihin, viimeistään eläkkeellä!

  VastaaPoista
 2. Joskus on vaan luovutettava, näin se menee. Itselläni on tänä vuonna kaikki aloitetut kampanjat menneet plörinäksi. Sukkiakin sain vaan muutaman neulottua sukkasatoon. Nyt meinaan torjua houkutukset tarttua näihin, ja neuloa vaan kun siltä tuntuu ja mitä haluan. Ehkä taas joskus tartun näihin, viimeistään eläkkeellä!

  VastaaPoista
 3. Voi minulle taitaa käydä samoin noiden KyJyjen kanssa. Hieno idea tuo joulukalenterikori. Näin eilen ensimmäisen kerran livenä klipsuista tehtyjä töitä. Oli aivan upea,tyylikäs iso olkalaukku, kännykkäpusseja ja iltalaukkuja y.m. En muista kuinka klipsua siihen olkalaukkuun oli mennyt. mutta tuhansia niitä oli. Mielenkiintoista nähdä millainen kassi sinulle tulee.

  VastaaPoista
 4. Ihana klipsukassi tulossa ja tietty muutkin työt :) Suomessa juodaan harmittavan paljon pullotettuja tuotteita - en edes muista, milloin minäkään olisin purkin ostanut :/

  VastaaPoista
 5. Älä välitä, niin jää täälläkin Kyjyt kesken. Pakkohan tässä on jo siirtyä joululahjojen tekoon ja laittaa kyjyt sivuun. Täytyy tosiaan ensi vuonna harkita paljon tarkemmin aloitukset :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kori! Ja samalla tavalla taitaa minunkin kyjyn kanssa käydä. Siellä on muutamia töitä,mitä ei kertakaikkiaan huvita tehdä. Taitaapi olla,ettei tämmöiset tempaukset mulle sovi. Aloittaminen on kivaa,mutta sitten niiden keskeneräisten valmiiksi saaminen on ongelma.Varsinkin kun aina löytyy uusia kivoja malleja,mitä olisi paljon kivempi tehdä :)

  VastaaPoista