tiistai 8. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäiset

Tästä se lähtee, vuosi 2013. Vieläkin on vaikeuksia kirjoittaa tuota vuosilukua oikein, sillä sormet ovat tottuneet edelliseen vuoteen :) Oli jo aikakin kirjoitella tämän vuoden uutisia- ennenkuin siskoni kerkeää soittelemaan ja ihmettelemään etten blogia ole päivitellyt- ;)

Vuoden ensimmäisiä riittää muutamat kappaleet:
Ensimmäiset valmistuneet, 2 paria villasukkia, lankana 7 Veljestä ja painoa näille 220g. Päätin lankavaraston tuhoamisen olevan helpointa tekemällä mahdollisimman paljon perus sukkia, joten näistä se lähtee. Toki teen kaikkea muutakin, mutta jos innostus ei ihan lopahda niin olisi kiva kokeilla monetko sukat saa vuodessa aikaiseksi ;) Ja toinen tavoite on saada mahdollisimman paljon 7 Veljestä paksuisia lankanöttösiä aikaiseksi... Jämäkuuta odotellessa pitää kerätä varastoja, jotta en sorru viime vuotiseen mokaan ja yritä kuluttaa kevyitä huivilankoja.. Ne voi käyttää myöhemminkin. =D
Tässä on seuraavat vuoden ensimmäiset. Eli lankaa. Näitä en ole itse ostanut vaan sain nämä vastalahjaksi työkavereilta virkkaamistani korvakoruista. Aika hienot vastalahjat :) Ylemmässä kuvassa on 200g Viking Balderia, 100g Viking Naturngarnia ja 150 g Cotton 8 puuvillalankaa. Ja alemmassa hieman alle 80g pellavalankaa = 530g lankaa plussaa lankavarastoon. Eli ihan ei valmistuneet kata näitä, mutta uudet sukat on jo puikoilla =) Ja onhan noita keskeneräisiäkin odottamassa, joten eiköhän jotain taas kohta tule valmiiksi.

Vuoden ensimmäiset juhlatkin on juhlittu. Juniorilla kun oli syntymäpäivät tuossa 30.12 ja esikoinen täyttää vuosia ensi viikolla niin juhlimme molempia yhdessa viime sunnuntaina. Nyt onkin jo aika rauhoittua, sillä joulukuun 15.12. alkaen on viikonloput ja aika moni muukin päivä ollut aikamoista hulinaa.

Vuoden ensimmäinen purettu UFO:kin on jo hoidettu takaisin lankamaiseen muotoonsa ja toinenkin on jo paikallistettu :) Minulla kun on paha tapa piilotella näitä keskeneräisiä pitkin taloa, joten oikeastaan on turha etsiä niitä UFOja, ne ennemmin löytyvät sattumalta.

Vuoden ensimmäinen suuri yllätys tuli tänään postista.
Suomalainen ihana korusarja Lumoava on ollut minun suosikkini jo pitkään ja tänään sain Lumoavalta arvonnassa voittamani korusetin. Yllätys oli valtava, sillä on kulunut jo jonkin aikaa, kun osallistuin kilpailuun ja nyt sain palkinnoksi lempi koruni. Tämän korun nimi on Tuomi. Minä kun rakastan kukkia, perhosia, sudenkorentoja ja sammakoita niin tämä kyllä enemmän kuin pelasti päiväni =)

Minäpä lähden tästä etsimään nuorimmaiselleni monoja. Hänellä on torstaina hiihtoa koulussa ja monot tietenkin jossain tosi hyvässä paikassa... Tämä äiti kun on mestari laittamaan kaikki sinne "tosi hyvään paikkaan". Toivotaan, että löytyy ettei huomenna joudu vauhdilla ostamaan uusia monoja tätä varten.

Hyvää viikon jatkoa. Ja erittäin hyvää alkanutta vuotta 2013!

3 kommenttia:

  1. Onnea alkaneelle vuodelle ja korun voitosta myös!

    VastaaPoista
  2. voi miten ihanan korun olet voittanut, kyllä kelpaa :)) ja onnea alkavaan vuoteen :) toivottavasti monot löytyivät ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanan väriset nuo vihreät sukat :) eikä punaisissakaan mitään vikaa ole ! Suvi

    VastaaPoista