maanantai 31. joulukuuta 2012

Lupaan ainakin yrittää...

Hyvää Uutta Vuotta!

Vuoden viimeiset lankahankinnat löytyy tästä:
Puffalan ihqulankaklubin joulukuun langat. Viherä on merino, bambu, silkki sekoitetta ja tuo kullan värinen on taasen kashmir, silkki sekoitetta... Aivan nimensä mukaisesti Ihqua =) Onneksi tulivat tänään, sillä ensi vuonna alkaa myös + merkkinen kirjanpito langoista. Nyt loppuu tuo pelkkä kulutuksen julkistaminen ja kokeilen itseeni tuota kirjanpidon onnellista autuutta myös tulevan langan suhteen ;)

Se on joskus vain todella pienestä kiinni. Tällä kertaa se oli tiskirätistä. Vuoden viimeinen valmistunut on tiskikukka, lanka jotain bambusekoitetta (nyt en jaksa etsiä vyötettä) ja painoa 44g. Eli vuoden kulutuksen lopputulos 7 kiloa 23 grammaa.

Jossain sentään onnistui. ;)

Vuoden 2012 hyvät päätökset ja lupaukset ovat menneet miten kuten. Katselin tammikuista postausta ja UFO projekti... No tulihan yhdet sukat sentään valmiiksi ja pari keskeneräistä tuli purettua, joten pari UFOa poissa nurkista, mutta ihan oikeasti... UFO on UFO kun työ vaan ei ole innostanut mitenkään, joten eihän siitä valmistakaan tule. Ja myttyyn mennyt KyJy taas lisäsi noita UFOja aika paljon enemmän

Tämän vuoden agenda on etsi ja pura eli kaikki ylimääräiset UFOt pois nurkista. Ja kun niitä ei sitten valmiiksi mitenkään saa (joka juuri edellisessä kappaleessa tuli todistettua) niin pistetään purkaen ja langalle keksitään jokin toinen käyttötarkoitus.

Toinen päämäärä on hankkia uutta lankaa enintään saman verran kun valmista tulee... Tuo ei nyt kovin vähennä  varastoja, mutta jos päätös kestää niin eipä ne varastot kyllä kasvakkaan ;) Ja toisaalta, jos vuonna 2013 pääsee edes samaan kulutukseen kuin vuonna 2012 niin ei 7 kiloa lankaa ihan vähäistä hankintaa ole.

Yhden lupauksen kuitenkin teen. Vaikka rahaa pitäisi ainakin yrittää kuluttaa vähemmän niin yksi asia on vuonna 2013 ihan pakko ostaa... Toinen akku kameraan. Taas näitäkin kahta kuvaa varten piti akulle tehdä hätälataus. Näin ei kävisi, jos olisi vara-akku. Eli yksi pakollinen hankinta tiedossa vuodelle 2013.

Mutta nyt, kiitos kuluneesta vuodesta teille kaikille, erittäin Hyvää Uutta Vuotta 2013. Ensi vuonna tavataan.


5 kommenttia: