sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!Täällä on vietetty sekä hulinaa että hiljaiseloa. Viimen tuli valmiiksi syksyn nypläyskursseilla tekemäni Olga-enkelinmekko.
Perus villasukkia on valmistunut neljä paria. Yhdet lähti uuteen kotiinsa sellaisella kiireellä, että kuva tuli otettua kännykällä, ja känny on taas juniorilla, jolla on peli kesken, joten lisäilen niiden kuvan kunhan kerkeän. Ovat kuitenkin tuollaiset turkoosit, mutta hieman pienemmät. Kerkesin ne kuitenkin punnitsemaan ja kaikkien neljän yhteispainoksi tuli 514g 7Veljestä lankaa.
Veljeksetkin valmistuivat juuri. Näihin kului punaista 7Veljestä lankaa melko tarkasti 150 g, plus nuo muut värit.
Tämä kuva taas kuvastaa hyvin minun olotilaani. Koko joulukuun olen palellut, vaikka sisällä on ihan lämmintä. Flunssa yrittää iskeä, mutta jostain syystä se ei kuitenkaan tule kunnolla. Iskisi nyt tauti kerralla niin saisi sen pois päiväjärjestyksestä.

Onneksi jouluaatto on huomenna, tytöt käyvät ylikierrokislla huomista odottaessa. Neidit jo kyselevät mihin kellonaikaan lahjoja avataan. Kuusi piti koristella jo eilen, kun tyttöset tarvitsivat tekemistä ja nyt meillä on menossa joululeffa maratooni.

Mutta nuo vihaiset linnut olivat viimeiset keskeneräiset joululahjat ja nyt on aika rauhoittua. Vain hyvää mieltä tuovaa tekemistä ja viimeisten tavaroiden paikoilleen laittamista. Viikko vielä aikaa saada vuoden langankulutus ylittämään 7 kiloa... Hieman yli 200g tehtävänä. Tämä tarkoittaa paksua lankaa ja isoja puikkoja =)

Hyvää ja rauhallista Joulua teille kaikille.


9 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos sinulle kaikista ihanista paketeista Sny-kierroksella.
  Laitan blogiini kuvan tuosta ihastuttavasta enelistä jossainvaiheessa. Vielä en ole ehtinyt kuvata sitä kun on sata asiaa tehtävänä...saan nimittäin jouluna 16 henkeä ruokavieraita. Huh niin paljon täytyy leipoa ja valmistella kaikkea.
  Oikein ihanaa ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi! Ollaan yhteyksissä : )
  Halauksin -AnneHelena-

  VastaaPoista
 2. ♥ Oikein Hyvää Joulua Sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Hienoja lintuja ja enkeli! Hyvää joulua sinulle !

  VastaaPoista
 4. Hienoja lintuja ja sukkia, enkeli on erityisen ihana! Lämpöistä ja mukavaa Joulua sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Hyvää Joulua ja kiitos kivasta blogista.

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja Rauhallista Joulua Sinulle!

  VastaaPoista
 7. ihana enkeli! hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista