torstai 6. joulukuuta 2012

Joulukuun SNY paketti


Eilen kotiin tullessani oli pakettikortti odottamassa postilaatikossa. Onneksi meillä on asiamiesposti, joka on auki vaikka kuinka myöhään, joten sain haettua paketin. Onneksi! Näin valtaisa määrä kaikkia ihanuuksia sieltä löytyi. Regian Allround color ja Aquarius color lankakerät, joulupukki suklaata, sydän koriste(on jo roikkumassa olohuoneen ikkunassa), tuikkuja(sytytetään illalla), koiranpennut kalenteri ensivuodelle(katosi mystisesti heti kuvan oton jälkeen ja löytyi esikoisen seinältä roikkumasta, joten käyttöön päätyi heti), enkeli servettejä ja kaunis kortti. Tämän syksyn SNY:kseni paljastui kaimani Pirjo Kuulumisia Kiihtelyksestä-blogista. Suuri kiitos sinulle tästä syksystä! Pakettisi ovat olleet aivan ihania! Tässä sormet aivan syyhyää, mitä noista langoista oikein kehittäisi, mutta nyt on otettava itseään niskasta kiinni, jotta joululahjat tulee varmasti tehtyä. Vielä 1½ paria villasukkia tekemättä ja muutama muukin työ aivan aloittamatta,  mutta onneksi on tuo joulu vasta kahden ja puolen viikon päästä... Ja viimeiset päivät ja yöt voikin sitten valvoa neuloen ja virkaten, jos niin tiukoille menee ;)Kumma, että aina tulee kiire, vaikka ensimmäiset aloittaa jo kesäkuussa!?
Maanantaina kolahti postiluukusta tälläinen ihana paketti. Facebookin KäsityöProjektoijat ryhmässä oli pikkujoululahja vaihto ja parikseni sain Pirkon. Hänellä on tosi ihana blogi Norsumamman graffitit. Kiitos Pirkko tätäkin kautta näistä pannulapuista. Ei meillä joulupannulappuja ollutkaan, joten aivan oikeaan osoitteeseen tulivat, mukana oli vielä kaksi silitettävää heijastinta, jotka päätyvät pian käyttöön.
Minä lähetin Pirkolle vastalahjaksi tälläisen norsu amigurumin, jolla on neuletyö kesken. Käykääpä kurkkaamassa Pirkon blogia niin ymmärrätte asiayhteyden ;)

Tässä vielä kuvaa ulko lyhdystämme viime lumimyräkän jälkeen. Siitä tulikin oikein jouluisen näköinen

Rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Sinulle oli todella ihanaa kerätä paketteja. Olet ollut aina tyytyväinen, vaikka pelkäsinkin, että ei ollut mieleistä. Mutta näyttää siltä, että oli mieleistäsi. Oikein ihanaa Joulun aikaa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lauantaita ja joulun odotusta♥

  VastaaPoista
 3. Todella hieno paketti!

  Ja kauniita vaihtotöitä!

  VastaaPoista
 4. Kiva paketti ja tuo norsu on aivan mielettömän ihana!

  VastaaPoista
 5. Tuo norsu on aivan ihana!

  VastaaPoista