sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Ihan ei vielä riitä...

"Hei, mitä sä teet?"
"Silitän korvakoruja."
"?????Korvakoruja???"
=)
Työkaverit pyysivät taasen korvakoruja. Se on jännä miten erilaisia niistä joka kerta tulee. Mitään ohjetta en ole kirjoittanut ylös ja käyn vain katselemassa edellisten kuvia, mutta nyt näistä tuli ilmiselvästi pienempiä kuin edeltäjistään. Mutta... Se ongelma. Kun tavoite on 7 kilon ylitys langankulutuksessa niin neljäkään paria korvakoruja ei tee enempää kuin 2g... Mutta kaikki lasketaan. Tulos tähän mennessä 6 783g

Mutta lisää pitää vielä saada kulutettua. Saa vertailukohdan ensi vuotta varten.
Kaulahuivi Rustika lankaa. 2 kerää meni kokonaan, paino 196 g ja yhteis summa tällä hetkellä 6 979g. Mutta vieläkään ei riitä. Nyt potuttaa, kun ei punninnut kesällä ihan kaikkea... Mikä tähän auttaa? Vielä 21 g tavoitteesta ja kello tikittää.

Nyt on mentävä projektipussin kimppuun ja kaivettava sieltä esiin joku melkein valmis... Viime tippaan tämä kuitenkin taas jäi.

Positiivisuutta tuo tämä seuraava kuva =)
Joululahjaksi tuli 3 kerää ihanan tummansinistä Nallea kultaiselta siskoltani ja joulukukan virkaa toimitti neljä kerää Novitan Viivi lankaa ystävältäni. Kyllä minulla on ihania ystäviä =)

Vielä en toivottele uusia vuosia ja kerro uuden vuoden lupauksista mitään, sillä tuo 7 kilon raja on niin lähellä ja sen aion saavuttaa tavalla tai toisella.

Nyt viihdyttämään junioria, jolla on tänään 10-vuotis syntymäpäivä. Onnea rakas Emma!

Huomiseen!6 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä korvakoruja. Nyt tekisi mieli laittaa korviin reiät, että voisi itsellekin tehdä tuollaisia. Tsemppiä 7 kilon ylitykseen.

  VastaaPoista
 2. yhdet sukat ja 7kg on ylitetty :) mulla ei mitään sellaista kulutustavoitetta, mutta pidän lukua varaston koosta muuten vaan. Tänä vuonna onnistuin pitämään lankaostokset minimissään, tai aika maltillisina ;)

  VastaaPoista
 3. Upeita korviksia!
  Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Oi oi mitä IHANUUKSIA.
  Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle

  VastaaPoista