lauantai 16. helmikuuta 2013

Huivi * 4

Se flunssa sitten iski. Tiistaista asti kipeänä, mutta onpahan tullut nautittua useammista päiväunista arkipäivänä =)

Ja kun mitään ruumista rasittavaa ei ole jaksanut tehdä on sitten valveillaolohetket käytetty itseä lepuuttavasti neulomiseen!
Bella Botanica huivi. Lankana Regian Lace, puikot 4,5 ja langankulutus
154 g. Ok, tunnustetaan. Tuossa painossa on mukana myös huiviin kulutetut helmet, mutta nyt saa mennä. Tarkka kirjaaja olisi punninnut helmipussin ennen ja jälkeen käytön...
Ensimmäinen pitsihuivini, mihin tuli helmiä mukaan. Ihan hauska tehdä ja vieläkin ihmettelen miksi tämän tekeminen oli minulle niin hidasta? Ehkä siksi, että piti olla tarkempi virheiden takia, sillä tämä on menossa huivivaihtoon.
Viking Balderista hapsuhuivi. Minä niin pidän isoista ja värikkäistä huiveista =) Ja hapsut on aina plussaa.
Hapsuja ei ole ihan loppuun asti ala reunassa, mutta ihan päissä on sitten omat tupsut. Ihan ensimmäinen ajatus oli, että olisin laittanut vain 3 tupsua keskellä takana ja molemmissa kärjissä. Pienen harkinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että ehkä olisi ollut hieman hassua, kun tuolla takapuolen päällä olisi yksi ainut tupsu keikkunut. Pituus takaa kun on hieman tuohon vyötärön alapuolelle ;)
Viimeinen oma valmistunut on Pompoleo huivi. Jotenkin haluaisin hieman isommat tupsut tuohon päihin, mutta ne nyt saa odottaa siihen, kun löydän tupsukehikot. Painoa 152 g. Muuten ensimmäinen kerä, jossa oli (2 g) vyötteen ilmoittamaa määrää enemmän lankaa =)

Viikko sitten olin Emman kanssa Neulojan niksit kurssilla Tuusulan Kansalaisopistolla. Ihan koko päivää ei Emma jaksanut neuloa kumpanakaan päivänä, mutta niin hienosti neiti jaksoi, että vain vajaata kahta tuntia aiemmin jouduimme molempina päivinä lähtemään. Ja ylpeänä äitinä voin tässä esitellä ainoan valmistuneen neuletyön kurssilla, joka oli Emman Pompoleo huivi.
Hienosti neiti myös jaksoi opetella nurjaa silmukkaa, joka oli hänen tavoitteenaan oppia kurssilla ja hyvin sen oppikin. Tämä on taas niitä hetkiä, kun tämä äiti ylistää oman lapsensa erinomaisuutta... Mutta kaikkein ylpein olin siitä, kun hän halusi tulla mukaan viettämään käsityö aikaa äidin kanssa. =)
Ja vain kaksi kerää lankaa tähän postaukseen! Joku alkaa oppimaan?? Nämä oli Juju-kerhossa koru setin tarveaineissa ja niin ihanan värisiä puuvillalankoja, että pitihän ne tilata. Kaipa ne joskus kertovat miksi isona haluavat. Siihen asti saavat toimia väriterapiana.

Vielä olisi kaksi paria villasukkia työnalla ja tietenkin se musta Angry Bird. Jotenkin en saa niitä silmiä onnistumaan haluamallani tavalla, mutta kohta ne on tehtävä niin kuin tulevat. Ei jaksa enempää tapella parin silmän kanssa. UFO numero mikälie löytyi kaapista ja päätyy takaisin lankakeräksi ihan tuota pikaa. Tämä viikonloppu vielä lepäillään ja toivottavasti maanantaina on jo sellaisessa kunnossa, että jaksaa lähetä töihin.

Rauhallista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Aika moni tuntuu nyt kärvistelevän joko flunssan tai mahataudin parissa.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. IIIK MITEN IHANAT HUIVIT. Yosi kaunista tuo lanka.
  Paranemista Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä ne helmet saa hyppäämään tuollalailla huiviin ? :) Taidokasta työtä ja aivan varmasti vaihdossa tykätään. Tykkäsin myös tuosta sinisestä huivista missä on noita pampuloita. Valloittavan suloinen <3

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Blogissani on sinulle tunnustus!
  Ihania huiveja!
  Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita huiveja !

  Kiitos ahkerasta vierailuistasi minun blogissani ♥

  VastaaPoista