perjantai 8. helmikuuta 2013

Mihin se tammikuu katosi?

Sitä ollaan oltu helmikuussa jo viikon verran ja ei voi kuin ihmetellä mihin tammikuu katosi? Mitä ihmettä olen tehnyt koko kuukauden? No töissä on tullut käytyä, mutta kotona olen istunut kännykkä kädessä ja pelannut mitä hölmömpiä pelejä ja yrittänyt voittaa kaverit nopeudessa, oveluudessa ja ahkeruudessa... Siis kännykkäpelejä pelaten... Jo on ollut tyhmää ajan tuhlausta! Nyt jouduin asettamaan itselleni pelikiellon, että saan jotain tehtyäkin. Siis en mitenkään yli-tosissani ota tuota itselleni asetettua tavoitetta kuluttaa vähintään saman verran lankaa tänä vuonna kuin taloon sitä tulee hankittua. Kuitenkin tavoite on tavoite ja jos siitä rupeaa lipsumaan jo helmikuussa niin huonosti menee. Pelikielto tuli tarpeeseen, sillähairahdin taas.
Nämä Nalle kukkakedot tuli vaihtokauppana työkaverilta hän sai korvakorut ja minä langat sekä salmiakkia :) +300 g
Nämä lähti Tarjoustalosta mukaan. Ale laarista Novitan Kaikua. Tytöille ensi talven villasukkiin langaksi 7Veljestä ja tuo Rose vain oli niin ihanan väristä, että sitä piti ottaa mukaan ihan vain väriterapiaksi +1000 g
Kävin nypläys ryhmäni kanssa Jatan Aitan nypläys näyttelyssä "Kalanni naiste nyplämi pitsei vuositte varrelt" aivan upeita nyplättyjä taideteoksia, liinoja, koruja ja kaikkea hienoa mitä vain nyläämällä on saatu aikaiseksi. Jos vain kukaan on viikonloppuna Nurmijärven Palojoella niin kannattaa käydä katsomassa. Näyttely kun on avoinna vielä tämän viikonlopun.

Sieltä tietenkin tarttui mukaan lankaa tulevaa käpypitsi kurssia varten sekä kaksi käpyä ja opettajan suosittelema kirja. +150 g

Eli yhteis summa tälle viikolle 1 450 g ja ei vieläkään mitään valmista!

Nyt varmaan ymmärrätte pelikiellon??? ;)

Saldo vuoden alusta: +2580 g / -220g

Tämä alkaa näyttämään jo aika pahalta. Mutta jos jotain valmista saisi  aikaiseksi tänä viikonloppuna, sillä olen Emman kanssa menossa sekä lauantaina ja sunnuntaina Kansalaisopistolle "Neulojan niksit" -kurssille. Neiti kun halusi lähteä äidin kanssa kursseilemaan. Minulla on tavoitteena saada Bella Botanica- huivi (Rav.link) valmiiksi, joka on vajaata kahta kuviokertaa vaille valmis.

Osallistuin Facebookin Käsityö Projektoijat-ryhmän huivivaihtoon ja työn alle valikoitui "tämän haluaisin tehdä"-listalta Bella Botanica. Ehkä kaikista sen lista huiveista valikoitui tämä, koska vaihdossa huivin vähimmäismitta oli 60*160 ja tämä Bella Botanica oli kaikista huiveista isoin, joten otin varman päälle ettei jää alimittaiseksi ;)

Kurssille mukaan tulee korillinen lankoja, joten eiköhän nyt jotain valmistakin tule ja Emman tavoite viikonlopuksi on oppia nurja silmukka. Saa nähdä miten kummankin tavoitteelle käy.

Tässä sitten todellista kuvaa, missä olosuhteissa meillä kuvataan.
Jep, vähän peittoja suoremmaksi, viltti päälle ja kuvaamaan. Tämän kertainen linssilude oli Roosa, jonka tassu näkyy myös toisen kuvan yläreunassa :)


Hyvää ja rauhallista viikonloppua!3 kommenttia:

  1. Tutun oloinen kuvaustilanne sinulla :)
    Meilläkin on kaveri mukava aina kun jotian kuvataan.
    Mukavaa helmikuuta!

    VastaaPoista
  2. Onpa hauska kuvauskuva. Ihanan värisiä nuo langat.

    VastaaPoista