lauantai 11. toukokuuta 2013

Albiino kotilo ja valmistuneita

Roosa herätti jo ennen viittä aamulla. Kun on ulos päästävä niin sitten mennään... Äkkiä vaatetta niskaan, kun nyt ei ihan pyjamassakaan kehtaa koirulia ulkoiluttaa, vaikka aikainen aamu olikin kyseessä. Kotiloita oli kävelytiellä vaikka kuinka paljon, mutta tämä yksi kiinnitti huomion erilaisuudellaan. Äkkiä takaisin kotiin, Roosa ulos naruun kiinni ja kameraa hakemaan. Jos vain nuo naapurit näkivät, kun miltei makoilin asfaltilla hyvän kuvan toivossa niin taisi heillä mennä aamukahvit  väärään kurkkuun =)
Etana, etana näytä sarves onko huomenna poutaa :)
Lisää ostoksia. Päätin kokeilla Novitan uutta bambu lankaa. +150 g- hetkeksi, sillä eilistä Venäjä-Suomi matsia katsoessa valmistui jo 1½ tiskirättiä ja tänään loput.
Ainaoikeaa kulmasta kulmaan. Helposti neulottavaa lankaa tuo Bambu. Tänään sain myös viimein pääteltyä nuo tilaus sukat 7Veljestä langasta kokoa 42. Painoa kolmelle tiskirätille 108 g ja sukille 116 g.

Nyt voikin taas keskittyä jämäilyyn kuukauden loppuun asti. Ajattelin virkata ainakin muutaman tälläisen pöllön niistä kaikkein pienimmistä langan jämistä, jotta niistäkin pääsisi eroon. Nämä on niin söpöjä. Olen jo jonkin aikaa suunnitellut, että haluaisin tuohon tien viereen postilaatikon luona olevaan mäntyy roikkumaan jotain kirjavia virkattuja elukoita omaksi ja ohi ajavien iloksi. Niin miksei näitä =)

Tässä vielä pari fiilis kuvaa aamulta.

Vahti aamuhämärässä =)

Erittäin hyvää äitienpäivä-viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Yäk! Meillä toistaiseksi säästytty noilta kotiloilta. Toivottavasti eivät tänne eksykään. Haluan nauttia pihastani ilman moisia tuholaisia!

  VastaaPoista
 2. Kotiloissa löytyy, valitettavasti. Tosi ikäviä pihalla, kun syövät kaiken vihreän ja ovat niin hankalia hävittää. Pelkäisköhän ne noita pöllöjä - kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 3. haa, menee kahvit väärään kurkkuun ku niin hauskasti kerroit tiellä makoilemisesta ja naapureista. Kiva että joku tuottaa hupia ...
  Kaisa

  VastaaPoista