torstai 29. elokuuta 2013

Syyskuuta odotellessa

"Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä unelmistaan totta." Lukee tässä ihanassa kortissa, jonka tämän syksyn Salainen Neule Ystäväni on lähettänyt. Kiitos, kiitos paljon kortista =D

Tämä kortti tuli kuin herätyksenä, sillä tajusin juuri, etten ole saanut mitään aikaiseksi. Nyt on ruvettava toimimaan. Ne unelmat odottavat vielä toteutumistaan.

Koko elokuu on mennyt kuin unessa. Joku ihme syysflunssa iski ja viime viikonloppu meni aivan kirjaimellisesti nukkuessa. Naureskelinkin töissä maanantaina, että tuli nyt testattua tosi elämässä se, miten liian pitkät päiväunet saa aikaiseksi liian lyhyet yöunet. Perjantaina, kun tulin töistä kotiin ajattelin mennä päiväunille, sillä väsytti niin paljon. Heräsin sitten aamulla klo 4:59, kävin pesemässä hampaat ja jatkoin unia. Eli 12 tunnin päiväunien jälkeen jaksoi nukkua vain 3,5 tunnin yöunet. ;)

Nyt on kyllä viimeinen aika ruveta tekemään KyJy töitä valmiiksi ja sitten tuli myös yksi extra huivi valmistettavaksi. Olen kyllä tiennyt jo viime keväästä, että työkaveri on lähdössä pois, mutta jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi aloittaa läksiäishuivia... No läksiäiset on huomenna ja niin pitkälle olen päässyt, että olen ostanut kahdet langat, joista rouva saa huomenna valita kummasta haluaa huivin. Onneksi posti kulkee. Ihan hävettää tämä saamattomuus käsityörintamalla.

Jotain olen sentään aloittanut. Nimittäin Roosan lenkittämisen. Kävelemme nyt joka ilta sellaisen 30-45 min lenkin. Josta Roosan mielialasta riippuen kolmannes- yli puolet ajasta menee siinä, kun vedän tuota koirimusta takanani. Se kun on laiskistunut niin, että ei viitsisi kävellä minnekään. Tuleepahan minulle enemmän kuntoilua, kun saan vetää 45-kiloista koiraa perässäni ;) Jos Roosa saisi päättää olisi se ketjun päässä pihalla loikoilemassa tai mökillä juoksemassa vapaana.

Erittäin hyvää alkavaa viikonloppua kaikille. Toivotaan, että syyskuusta tulee käsityöntäyteisempi. Ainakin kansalaisopistoon tuli jo ilmottauduttua =D

3 kommenttia: