tiistai 3. syyskuuta 2013

Hän on täällä tänään...

Tai ainakin syyskuun SNY-paketti! En edes tajunnut syyskuun alkaneen ennekuin oli jo paketista saapumisviesti kännykässä =)

Eipä peremmin voinut kuukausi alkaa. Paketista löytyi kaksi kerää Nalle kesäkimppu lankaa, Pandan Kinuski Muru suklaalevy, valkoinen karhu teetä ja kaunis kortti. Kiitos SNYni =D

Aivan kuten kirjoitit, kyllä on kesäkimpussa syksyiset värit. Ja tee pääsee heti huomen aamulla maisteltavaksi. Kerron kyllä mitä mieltä olin :)

Suuren suuret kiitokset paketista. Tuo lanka kylllä jo huutaisi päästä puikoille, vaikka monen monta työtä on vielä kesken... Mutta katsotaan mitä viikonloppu tuo tullessaan.

Erittäin hyvää viikon jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oikein nallemainen paketti :) harkiten tehty.

  VastaaPoista
 2. Tajusin nalle jutun vasta kommentteja lukiessa =) Hauska idea. Ja ihana paketti, pääset neulomaan kera suklaan ja teen.

  VastaaPoista
 3. Vaahteran putoavissa lehdissä on todellakin tämän langan kauniit värit. Ihastuttava paketti!

  VastaaPoista
 4. Ihana!
  Ajatusta mukana tuossa lähetyksessä :)
  Mukavaa syyskuuta sinulle.

  VastaaPoista
 5. ihanan väriset nallelangat huutaa oikein puikoille.

  VastaaPoista
 6. Jeee se on tullut perille! Nyt vasta tulin kommentoimaan. Luin tämän tekstin heti, kun se mulla bloglovinissa näkyi, mutta en heti päässyt kommentoimaan ja sitten se unohtui.

  Odotan jo sormet syyhyten seuraavan paketin lähetystä ja muita JUONIA, joita oon koittanu kehitellä pääni sisällä ;) En ehtinyt huomioida sua "tarpeeksi" ennenkuin lähetin paketin, mutta syyskuun aikana tulet HUOMAAMAAN mut ;)

  Terveisin,
  Snysi :)

  VastaaPoista