lauantai 14. syyskuuta 2013

Onni on...

Oma, ihana SNY =)

Kiitos ihanasta kortista ja jääkaappimagneetista =) Tuohon pöllöön tulee tyttöjen kuvat roikkumaan, sillä he ovat elämäni suurin onni :) Heidän uusimmat koulukuvansa kun tulivatkin juuri eilen tämän kirjeen kanssa. Miten osasikin tulla tämä juuri oikeaan aikaan piristämään.
Puolet perjantaista oli vietetty työkavereiden kanssa Espoon Bodomjärven läheisyydessä sijaitsevassa Kaisankodissa. Siellä vietimme hauskan urheilupäivän kisaillen kartanon kisoissa. Hauskaa oli ja tuli monta ylimääristä päivää elämään, sillä nauru raikasi sekä raitista ulkoilmaa piisasi :)

Kotona odotti ihana kortti SNY:ltäni ja sanon, että tämä Onni-pöllö kyllä tuotti onnea tänä päivänä ja rutkasti.
Tänään oli se koko viikon pelkäämäni harrastepäivä tyttöjen koululla. Yhdelle pöydälle laitoin esille valmiita sekä keskeneräisiä töitä, muutaman kirjan kanssa.
Toinen pöytä oli virkkaukseen.
Ja kolmas neulontaan.

Onni oli siinä, että kaikki oppilaat, jotka tulivat tutustumaan olivat aivan ihania sekä siinä, kun kaikki pöydät olivat täynnä niin aina oli lähellä aikuisia, jotka kerkesivät neuvomaan, kun vain ei kerennyt kaikkialle yhtäaikaa. Muutama tytöistä innostui niin, että eivät meinanneet lähteä seuraavaan tutustumis kohteeseen ja silloin annoin heille lankakerän mukaan. =D Neulontapöydässä oli viisi valmiiksi aloitettua neuletta jota sai kokeilla. Mutta suurin innostus oli virkkaukseen. Virkatun pätkänsä kun sai jokainen mukaan. Osa laittoi helmiä omiinsa koristukseksi, mutta useimmat olivat onnellisia virkattuaan ketjusilmukoita.

Hauskaa oli, mutta nyt ovat jalat ihan poikki eilisen ulkoilun ja tämän päivän seisomisen jäljiltä. jospa veisin Roosan lenkille ja sen jälkeen voinkin istua hetken sohvan nurkassa jatkaakseni jotain keskeneräistä työtä :)
Tässä vielä aamun maisemaa. Kyllä tämä syksy on ehdottomasti lempi aikaani. Näin mahtavia sumuja kun ei löydy, kun kunnon syysaamuisin.

Erittäin hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Arvasin, että pieniä innostujia löytyy :) Pöllöjä ajattelin käydä hakemassa itsellenikin pari. Hyvää viikonlopun jatkoa :)

  Snysi

  VastaaPoista
 2. Arvasin, että pieniä innostujia löytyy :) Pöllöjä ajattelin käydä hakemassa itsellenikin pari. Hyvää viikonlopun jatkoa :)

  Snysi

  VastaaPoista
 3. eli ihan turhaan jännitit harrastepäivää. Ihana, jos joku sai kipinän jatkamaan.

  VastaaPoista
 4. niin ja on kiva tuntea kasvokkain :)

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanat pöydät olet koonnut! Varmasti on ollut mukavaa tutustua käsityön maailmaan.

  VastaaPoista