maanantai 18. marraskuuta 2013

Marraskuun paketti

Voi sinä SNY:ni, olet ihana. Et tiedäkään kuinka marraskuun paketti sai ilon pienten tyttöjen silmiin ja myös tämän hieman vanhemman tytön. ;)
Tuo konvehti määrä ja vielä Fazerin sinistä, joka on Emman suosikkia... Neiti on nyt äidin hyvä ystävä monen monta päivää =) Ja Fabel. Se on yksi suosikkilangoistani =) Heti se alkoi huutelemaan puikoille pääsyä ja olen niin ajatellut seuraavaksi työksi Veera Välimäen Color Affection huivia. Nyt pitää miettiä muut värit tähän sopimaan. Jos ottaisi pohjaväriksi mustan tulisi tämä Fabel kyllä hienosti esiin siitä. Kiitos SNY:ni, toivottavasti voit paremmin.

Lokakuun SNY paketista löytynyt huiviohje From Dawn till Dusk valmistui juuri saman paketin Cascade langasta ja pääsi pingoitukseen. Oli muuten valtavan ihanaa lankaa neuloa.

En tiedä miten ihmeessä sen alku saattoi olla sellaista takkuamista, sillä jostain syystä iski paniikki kolmen erilaisen, kolmen silmukan kavennuksen takia. Kunhan vain rupesi neulomaan ajatuksella niin huivi valmistui kuin itsestään. :) Ihan turhaan panikoin, sillä kavennukset olivat todella loogisia, kunhan vain sain ideasta kiinni. Eiköhän huivista tule kuvaa viimeistään viikonloppuna.

Innostuin niin tuosta viime kuun taikapallosta, joten osallistuin Facebookin Löysäpipoisten neulojien taikapallovaihtoon. Tälläisen pallon sain.
Lanka on Shoppelin Wunderkleks lankaa ja taikapallosta kuoriutui tälläistä.
Isoja nappeja, suklaata, tikkari ja myös kristallienkeli, joka jostain syystä ujosteli niin paljon, että ei tullut kuvaan mukaan. Johtuuko se siitä, että jouduin vahtimaan noita herkkuja haukkana, että saan ne kuvaan asti. Tämä vanhempi neiti kun oli sitä mieltä, että ne olisi kuulunut hänelle. Hannamari, jos satut täällä käymään kurkkaamassa niin paljon kiitoksia taikapallosta :)

Taikapalloilu on niin kivaa, että tuli jo ilmottauduttua Löydäpipoisten neulojien seuraavaankin taikapallovaihtoon.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hei, kivaa, että paketti tuli jo perille! Mietinkin tänään, että jokohan se tuli vai vastako huomenna :)

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  Snysi

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin olet saanut ja tuo taikapallosi on sisältänyt aarteita.
  Mukavaa viikkoa sinulle

  VastaaPoista