tiistai 12. marraskuuta 2013

Viidet villasukat

Näitä kesästä kesken jääneitä Sukka-KYHäilyjä on tullut taas viidet valmiiksi. Tummimmat menivät isälleni isänpäivälahjaksi ja oranssit päätyivät Jennylle saapassukiksi. Mutta onneksi joulu on tulossa, joten eiköhän lopuillekin löydy omistajat ;)

Kesäyöstä jouluyöhön tempauksen paidan olen saanut päättelyä vaille valmiiksi. Siis taisteltua siihen pisteeseen, harvoin on joutunut purkamaan mitään noin montaa kertaa ja alkuperäisestä mallista on jäljellä enää yläosan mallikerta. Muuten on sävelletty niin monesti uudestaan, että ei enää voi samaksi paidaksi väittää =D Siitä kuitenkin kuvaa vasta, kun olen saanut sen pääteltyä. Muuten nuo kloput aloitetut eivät kyllä valmistu millään, joten nyt viimeinkin pitää heittää pyyhe kehään tässä asiassa.

Jouluun on enää hieman yli kuukausi ja koskaan ei ole ollut näin keskeneräistä koko jouluun valmistautuminen. Yleensä aloitan lahjojen tekemisen jo kesäkuussa, mutta nyt vaikuttaa todella huolestuttavalta. Tai sitten tästä joulusta  vaan tulee renompi kuin edellisistä. Osoitekirjakin on ollut kadoksissa jo kesäkuusta, joten voi olla, ettei kovinkaan montaa joulukorttiakaan tarvitse lähettää ;)

Niin, että kaikki kaverit, jotka haluavat minulta joulukortin pistäkääpä osoitetta tulemaan... Koskaan aiemmin ei ole ollut näin sitkeän hyvää piilopaikka. Yleensä tuo osoitekirja löytyy muutaman viikon etsimisen jälkeen.

Ja kiitos sinulle rakas SNY:ni e-kortista. Positiiviset ajatukset tulivat juuri oikeaan hetkeen =)

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Omat sävellykset ovat juuri niitä parhaita! :) Taitaa minultakin jäädä joulukortit tältä vuodelta. Lahjoja en ole edes aloittanut...

  T: Snysi

  VastaaPoista
 2. On siinä monet upeat ja lämpimät sukat.
  Kiirettä pitää täälläkin että kaikki neulomukset saa jouluksi tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Minulla on ollut viime aikoina aikaa neuloa sukkia ihan urakalla mutta en turhia kiirehdi koska ne valmistuu sitten kun valmistuu. Neulominen on minulle tällä hetkellä puuha jossa unohdan synkkyyden . kauniita sukkia olet neulonut.

  VastaaPoista