torstai 31. lokakuuta 2013

Limudisco

Ihan alkuun suuret kiitokset ihanalle SNY:lleni!
Posti kuljetti näin ihanan välimuistamisen. Vihko on sisältäkin niin suloinen, että kuinka sitä raaskii käyttää =) Mutta kyllä se käyttöön tulee ennenkuin neidit sen löytävät. Tämä ihanuus tuli viime viikonlopun merkkipäiväni kunniaksi ja siitä hyvästä sain myös tämän seuraavan kirjan.
Jo jonkin aikaa olen saanut lahjoituksina tölkkiklipsuja ja nyt ne on myös laitettava käyttöön. Aivan valloittava Tölkkidesign kirja, kiitos siskolleni =)
Tässä sitten todistusaineistoa tämän iltaisesta ajanvietteestämme. Kävin tyttöjen kanssa heidän koulullaan limudiscossa ja siellä saatiin vanhaan kunnon tyyliin leima käteen sisäänpääsymaksun suoritettuamme. Tytöillä oli hauskaa, mutta minä tunsin olevani aivan väärässä paikassa.

Nuorempi neideistä halusi aloittaa oman blogin. Hänellä on jo muutama vuosi sitten todettu vaikea dysfasia, (kielen kehityksen vaikeus), joten olen vain onnellinen, kun hän halusi alkaa kirjoittamaan. Äidin ohjeet olivat, että "Lue aina pariin otteeseen tekstisi ennenkuin julkaiset ja missään tapauksessa ei saa kertoa kuka olet tai missä asut" No neidille perustettiin oma blogi tuonne minun tunnusten alle, että voin hieman vahtia mitä hän julkaisee ja se löytyy nimellä Aliisan jutut. Hän odottaa kovin paljon kommentteja, joten siksi myös pieni mainos tänne. Mutta jos käytte kurkistamassa ja kommentoimassa niin rutkasti mielikuvitusta peliin. =)

Hyvää loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että tuli perille! Tämä seuraava paketti onkin jotenkin aiheuttanut päänvaivaa! Hhmmmm, mutta jotain vielä keksin!

  Hyvää tulevaa viikonloppua :) Itsellä se menee juhliessa. On synttäreitä ja tupareita ja lisää synttäreitä ja läksiäisiä ja ties mitä :)

  Snysi

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun parit muistaa toisiaan.

  VastaaPoista
 3. Herttaisia muistamisia!

  VastaaPoista
 4. Kivoja asioita. Tuo kirja on varmasti aarre. Hyvää Pyhaäinpäivää ja leppoista viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista