lauantai 12. lokakuuta 2013

Leppoisa lauantai

Mau, mua niin kiinnostaa...
Minuako kuvaat?
Jospa tuon vekottimen purkaisi tästä...
Niin suloinen kerimisapu, mutta myöskin hommaa hidastava, sillä tätä ihanuutta piti vain kuvata jatkuvasti. Minni neiti pitää langoista, kuten kunnon kissan kuuluukin. Muutama vyyhti tuli kerittyä, sillä tänään lauantaina alkoi kahden päivän neulomiskurssi. Olemme taas Emman kanssa olleet kursseilemassa ja valmista tuli.
Emma neuloi itselleen pipon Novitan Isoveljestä. Olen tehnyt kaksi kerrosta tuota resoria, jotta neiti pääsee alkuun ja päättelin viimeiset kaksi kerrosta, jotta siitä tulee siisti (niin ja neidiltä hieman kiinnostus loppui) Mutta voi sanoa, että ihan itse tehty. Aika hyvin 10-vuotiaalta, joka on neulonut ainaoikein huiveja tätä ennen =)
Minä neuoin toisen sukan. Eilen illalla kun valmistui jo ensimmäinen ja tämän jälkeen jatkoin huivia tuosta SNY:n lähettämästä taikapallo langasta. Mutta huomiselle tulee taas jotain uutta tehtäväksi.
Aamulla herättiin Roosan kanssa ajoissa ja oltiin ulkona jo ennen auringon nousua. Ihana usva leijui peltojen yläpuolella. Onneksi otin kameran mukaan.
Oli upeat värit maisemassa.
Roosa piti vaahteran lehdissa kahlaamisesta.
Juhannusruusukin oli saanut uuden värin yllensä. Upeat rikkaruohoviljelmät tuossa juurella ;)
Koivuaitakin on jo syysväreissään.
Noin klo 9, kun lähdimme kurssille oli sumu jo sakeampaa.
Tässä on viikolla valmistunut musta vihainen lintu. Kyllä sitä vuoden "synnytettiinkin" jotenkin inspiraatio katosi täysin ja no... Piti viimein ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä tämä valmiiksi. Anteeksi huono kuva, sillä se on otettu aamuhämärässä kännykällä ja kiireessä.

Muutenkin nämä projektit eivät oikein ota sujuakseen. Kesäyöstä Jouluyöhön takkuaa niin pahasti, että taas taitaa jäädä kesken. Minulle sopisi paremmin projekti, jossa pitäsi aloittaa vaikka 10 työtä heti ja sitten loput 10 vaikka marraskuun loppuun mennessä. Tässä kun löytyy koko ajan vain ihanampia uusia töitä niin ne vanhat jo aloitetut eivät tunnu enää miltään. Varmaankin puolet nyt aloitetuista KyJyistä menee purkuun viimeistään tammikuussa... No ehkä viimeistään nyt pitää tunnustaa, että tuo KyJy ei ole minua varten. Ja ensivuodeksi otan itselleni projektiksi etsiä kaikki (noin puoli miljoonaa) keskeneräistä työtäni. Purkaa niistä ne, joita en todellakaan aio enää jatkaa ja tehdä luettelo keskeneräisistä, jotta ne joskus tulisi tehdyksikin. Se voisi olla sellainen projekti, mikä saattaisi onnistuakin.

Hyvää lauantaita kaikille ja saa nähdä mitä huomenna saadaan Emman kanssa aikaiseksi =D

3 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Upeita käsitöitä olet saanut aikaan. Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Neito saa olla todella ylpeä hienosta pipostaan!!! Tervetuloa vaan KAtteilemaan:D Elikkä elikkä kaikki aloittamani työt...

  VastaaPoista
 3. Aavemaisia, mutta niin upeita usvakuvia!
  Nuorena se on aloitettava, käsitöiden tekeminenkin. Hieno pipo!

  VastaaPoista