sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pilviä taivaalla

Eilen aamusta oli niin upeat pilvimuodostelmat pohjoisella taivaalla, että oli pakko käydä kuvaamassa.
Oli kaunista katseltavaa.

Eilen oli muutenkin erilainen päivä, sillä harvemmin pitää lauantaisin herätä klo 3:50. Isäntä piti kuskata moottoritien varteen, jotta pääsisi reissuun Kuopioon. Eli aamu alkoi herätyksellä, pikaisella kupillisella teetä ja sitten rattiin ja ajamaan kohti Lahden moottoritietä. Tuollainen kahden - kolmenkymmenen kilometrin ajomatka oli kyllä ihmeitä täynnä. Siinä matkanvarrella tuli tämän tulevan talven ensimmäinen lumimyräkkä, seuraavassa hetkessä ajettiin aivan valkoista tietä pitkin. Montaa muuta ei siihen aikaan ollut hereillä, mutta ketun bongasin matkanvarrelta. Kotiin päästyäni bongailin vielä Neulojien yön tarjouksia =)

Eipä sitä uni tullut enää ajelun jälkeen vaan silmät ristissä taistelin koko päivän läpi. Onneksi tyttöjen kanssa oli leppoisa leffa lauantai ja tänään olikin aika taas juhlia. Kummityttöni vietti 8-vuotis syntymäpäiviään. Viikko sitten olimme juhlimassa veljen pojan 3-vuotis juhlia ja viikon päästä vietämme taas tyttöjen leffailtaa, nyt kylläkin ihan elokuvateatterissa. Elokuva on vielä heiman hakusessa, sillä molemmat neidit haluaisivat nähdä eri elokuvat. Olen myös luvannut viedä tytöt ravintolaan syömään. Onneksi neidit menevät vielä lasten annoksilla, joten ihan vararikkoon tästä ei mene ;)

Tässä vielä todistetta, että eilen todellakin tuli lunta täällä etelässä. Tänään tuosta ei ole jäljellä oikeastaan mitään.

Valmista on tullut yhdet irtohihat ja puolitoista paria villasukkia, mutta sukat on vielä päättelemättä (eli oikeastaan vain semi-valmiit) ja kuvaamattahan ne myös ovat. Iski taas sukkamania, joten eiköhän nuo KYHäilyissä alotetut sukat valmistu vielä ennen vuoden vaihdetta. Muista keskeneräisistä huutelee ainoastaan tuo From dawn till dusk-huivi, muut odottavat kohtaloaan aivan mykkinä. Toisaalta sehän on pelkkää säästöä, jos lankaa tulee vain kierrätettyä eli aloitetaan ja puretaan ;) Ainoastaan se valmistumisen riemu jää väliin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Toivon todellakin, että lanka riittää huiviin :)
    Taitaa ensi viikolla olla postipojallakin asiaa ;)

    Terveisin Snysi!

    VastaaPoista
  2. Samanlaista lankojen kierrätystä täälläkin tapahtuu. Valmista ei meinaa tulla milään, kun suunnitelmat muuttuu niin tihiään.

    VastaaPoista