torstai 3. lokakuuta 2013

Vihreän taikaa

Tämä utelias ryntäsi heti töiden jälkeen postiin noutamaan pakettia, kun tänään tuli tekstiviesti kännykkykkään. Näin ihana lokakuun SNY-kierroksen taikapallo löytyi paketista kortin kanssa. (viltti on sitten ihan kuvausrekvisiittaa) ;)

 Virallisesti tästä pitäisi alkaa neulomaan ja sitä mukaan, kun kerä vähenee, paljastuu  kerään piilotettu salaisuus... Enhän minä nyt niin voi toimia...
Kerimis laite vaudilla kaapista esille ja toimeen. Cascade Heritage silk lankakerän syövereistä paljastui Ohje: from dawn till dusk-huiviin, kaksi Pepe-perry laksitsia, vihreää teetä,
 Kahdet erikokoiset silmukkapidikkeet,  silmukkamerkkejä ja eikö nuo spiraalit ole puikon päihin stopparit? =)Ihanan ihana vihreä paketti. Kiitos, kiitos ja kiitos! Se on kumma, kuinka jotkut langat ovat ihan kivoja, jotkut taas kuiskuttelevat vähän ja jotkut, niinkuin tämä, huutavat päästä puikoille ja työn alle. Huuto oli kova heti paketin avattuani.

Niin ja anteeksi, SNY:ni ihan unohdin kommentoida viime paketin teetä. Se on ihan hyvää, sillaista sunnuntai teetä, kun saa jouda hitaasti ja ei ole kiire minnekään =) Kiitos.

Juuri nyt lähden tekemään tarkastuskierrokseni, jota tässä jo viikon verran on joutunut kotona tekemään. Meille kun jostain raosta pääsee ampiaiset sisälle. Ne ovat kesän aikana tehneet vintille pesän ja nyt yrittävät ilmojen viiletessä tulla talvehtimaan sisälle lämpimään. Eilen vein kuusi ampiaista ulos tänään olen vienyt jo seitsemän.

Mutta sen jälkeen valtaan sohvan, luon silmukat ja rupean tekemään tuota huivia tästä ihanasta langasta :)

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Todella upea taikapallo löytänyt sinun luokse <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lanka! Siitä tulee varmasti upea huivi! Onpa harmillisia kutsumattomia vieraita. Onneksi taitavat olla jo vähän kohmeessa.

  VastaaPoista
 3. Voi, onpa ihana taikapallo! Toivotan neulomisen iloa, kun lankakin jo kertoo miksi haluaa tulla...

  VastaaPoista
 4. Oijoi! Enpäs tiennytkään tuota, että virallisesti pitäisi aloittaa neulominen ja sen myötä paljastuu salaisuuksia! Olin kyllä niin ylpeä tuosta pallosta etten meinannut raaskia edes lähettää sitä ;)

  Hyvä, että edellinen tee oli juotavaa :) Ja spiraalit ovat juurikin niitä. Sain tästä hyvän syyn ostaa itsellekin vähän tykötarpeita ja poimia sulle ne pelkät vihreät :D Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Vai tässä tapauksessa ampiaista?
  Harmillisia vieraita tosiaankin, möh :(

  Hyvää, pian alkavaa, viikonloppua sinne päin Suomea :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo idea että kaikki on samaa värimaailmaa! Sny 62.

  VastaaPoista
 6. Kiva keränen :)
  Hih...minä olen luullut että nuo spiraalit ovat sukkapuikkojen niputukseen tarkoitettuja :) Mutta kokemuksesta voin kertoa että sopivat siihenkin tarkoitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin käytän niitä molempiin :D Sekä niputtamiseen että kuljettamisessa siihen ettei silmukat karkaa :)

   - Pirjo salainen neuleystävä

   Poista
 7. Oi, täälläkin on jo hieno pallo kotiutunut. Mitenkähän minä pysyn nahoissani omaani odotellessa.

  VastaaPoista