sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ensimmäinen adventti

Tänään sai avata ensimmäisen joulukalenterin luukun. Ei jännittänyt yhtään, sillä joulukalenteri oli ihan itse tuunaamani laatikosto. =)

Toissa kesänä ostin tytöille laatikostot, joihin sai laittaa kaikkea pikku tilpehöörejä ja eipä tämä vanhempi omaansa kovinkaan käyttänyt. Hieman maalia pintaan ja sitten servetistä kuvia ja lakalla kiinni. Kontaktimuovilla molempien tyttösten etukirjaimet (sekä omani) ja joulukalenteri oli valmis. Aamuisin sieltä saa sittten kurkata mitä tonttu on edellisenä yönä sinne piilottanut ;)

Neidit tarvitsivat uudet talvikengät ja viime talvesta viisastuneena, kun nuorimmaiselle sai ostaa kolmet talvikengät (siis ei todellakaan kannata ostaa halpoja kenkiä lapsille, jotka kuluttavat aikaansa edelleen lumihangessa riehumalla) päädyttiin kunnon Kuomiin. Aamukiireitä helpoottaaksemme askartelimme tunnistusta auttavat koristeet saappaisiin.
Kirkkaan värisiä nauhoja ja heijastin naura. Näistä neidit tunnistavat omansa. =)
From dawn till dusk- huivi valmistui ja toista viikkoa sitten, mutta vasta nyt sain sen pääteltyä. Päättelyä olikin huimat kaksi langanpäätä. Lankana oli ihana Cascade Yarnsin Heritage Silk, malli ja lanka oli lokakuun Salainen neyleystävä taikapallosta. Mielettömän ihanan tuntuista lankaa neuloa ja valmiista huivistakin tuli niin pehmeä.
Tässä vielä kuvaa eilisaamulta. Lähdin Roosan kanssa lenkille ja auringonnousu oli mahtavan näköinen. Ei tuo taivas ihan oikeasti tuon värinen ollut vaan jonkin verran vaaleampi. Luulisin, että se on tuo vastavalo, joka teki tepposet. Upean värinen kuva siitä kuitenkin tuli.

Rauhallista ensimmäistä adventtia kaikille. =)

2 kommenttia:

 1. hauska ja erilainen joulukalenteri.
  Hyvä idea tuo kenkien merkkaaminen sen kerron kyllä tuttavaperheelle jossa lapsilla menee kengät sekaisi:)
  Huivisi on kaunis, niin malliltaan kuin väriltäänkin.

  VastaaPoista
 2. kiitos ideasta seuraavan joulun joulukalenteriin :). Ja tuo kenkien merkkaaminen aivan loistava idea. Kuomissa ollaan mekin pysytty, että pitäisi kenkien ainakin kestää.

  Ja vau tuota huivia! Hieno!

  VastaaPoista